Happy.... single.... mom!! (en nu écht)
01 oktober 2016 
2 min. leestijd

Happy.... single.... mom!! (en nu écht)

Terugkijkend op 1,5 jaar single zijn heeft dit mij veel inzichten gegeven die ik achteraf niet had verwacht. Ik heb een hoop moeten overwinnen. De boosheid die achterblijft, de hoop dat het weer goedkomt, maar vooral de angst om het alleen te doen. Allemaal dingen die je na een breuk tegenkomt.

Ik heb een haat gehad naar mijn ex toe. Wat hij mij geflikt heeft, samen met een vriendin. Achteraf gezien is zij nooit een vriendin geweest. Ik gunde hen het geluk niet. Het geluk samen, maar ook met Ella niet. Ik hield haar uit hun leven samen. Ik wilde zijn nieuwe vriendin niet in haar leven. Het enige dat ik daarmee bereikte was dat Ella steeds meer ging rebelleren. Ik wilde onbewust weer samen met hem de opvoeding doen. Ik wilde het niet alleen doen.

Een jaar lang vechten tegen alle gevoelens. Wat uiteindelijk resulteerde in een reality check. Ik kreeg een klap in mijn gezicht en stortte in. Beseffen dat je niet verder kan leven op deze manier. Je gaat voor jezelf hoofdstukken afsluiten.

happy... single... mom!

happy… single… mom!

Het begint bij vergeven… Voor mij dan. Hem loslaten. Beseffen dat hij met zijn gedrag het voor zijn dochter moeilijk maakt. De loyaliteit die ze voelt, maar die ze ook graag wil uiten naar haar vader. Haar onbewust laten kiezen tussen 2 kanten, en haar weg zien glippen onder je vleugels vandaan!

Nee! Dat gaat mij niet gebeuren! Het van je af schrijven, en vooral veel nadenken. Hij heeft dan misschien de stap genomen om vreemd te gaan, maar wat heb ik gedaan waardoor hij daartoe in staat was? Ja, ook ik was geen lieverdje. Misschien te veeleisend. In mijn ogen redelijk… Maar in zijn ogen blijkbaar niet.

Vrede hebben met het feit dat hij jouw ex is. Dat hij mij het mooiste geschenk op de wereld heeft gegeven. En dat dat mooiste geschenk gedeeld moet worden.

Je moet van ver komen om gelukkig te zijn! En ja, van ver ben ik gekomen!

 

happy... single... mom!

happy… single… mom!

Ik kan met trots zeggen dat ik gelukkig ben! Dankzij anderen weet ik dat ik het alleen kan en vooral dat ik er ook sta! Van een hoopje ellende naar een happy single mom!

Natuurlijk hoop ik het geluk ooit weer te vinden. maar voor nu komen al mijn dromen uit! Mijn meisje is gelukkig. Een 2de in de planning… Maar vooral rust! In mijn hoofd, in mijn lijf en in mijn hart!

Een hoofdstuk afgesloten…. Op naar een nieuwe!

 

Dikke kus,

Nicki…. een HAPPY SINGLE MOM!

Wow, wat knap van Nicki dat ze het om heeft kunnen draaien en dat ze nu wél gelukkig is. Herken jij je hierin? Deel het met ons en laat een reactie achter!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen