Welkom bij Happy Single Moms!

Het grootste & leukste platform voor single moms. Hier vind je alles wat je als alleenstaande moeder nodig hebt. Verhalen van andere moeders, artikelen & tips die je als single mom helpen en vooral veel empowerment en inspiratie zodat jij een Happy Single Mom kunt zijn.

Happy Single Moms is opgericht door 24/7 single mom Myra de Wildt (39). In 2013 werd zij moeder van een dochter en kwam er (ongewild) alleen voor te staan. Met een half miljoen alleenstaande moeders in Nederland, was er online amper iets te vinden voor deze doelgroep. Wat Myra zelf niet kon vinden, heeft ze met Happy Single Moms opgericht. Een website waar alles te vinden is over en door alleenstaande moeder.

Wat is hier allemaal te doen? 

Happy Single Moms

(H)erkenning is zo belangrijk wanneer je alleenstaande moeder bent. Het is fijn om verhalen te lezen van moeders die er net zoals jou alleen voor staan. Omdat je op die manier weet dat je niet de enige in de wereld ben in dezelfde situatie.

Daarom delen wij hier verhalen geschreven door single moms in alle soorten en maten. Geen enkel verhaal is natuurlijk hetzelfde. We willen je graag als alleenstaande moeder (h)erkenning geven. Lees hier als onze blogs.

Happy Single Moms

In onze Community kun je in contact komen met andere single moms én met jezelf.

We willen je graag empoweren en inspireren om je sterk(er) te voelen, tijd aan jezelf te geven, je ex los te laten, je negatieve overtuigingen en patronen te doorbreken en om in contact te komen met je verlangens & dromen. Omdat je naast single moms ook ‘gewoon’ vrouw mag zijn.

In de Community verbinden we hiernaast krachtige single moms met elkaar. Een groep vrouwen die vooruit willen, die zichzelf willen ontwikkelen, die elkaar willen helpen en die alles uit hun leven willen halen. Een groep vrouwen die elkaar willen helpen, elkaar willen stimuleren en willen inspireren.