Welkom bij Happy Single Moms!

Het grootste & leukste platform voor single moms. Hier vind je alles wat je als alleenstaande moeder nodig hebt. Verhalen van andere moeders, artikelen & tips die je als single mom helpen en vooral veel empowerment en inspiratie zodat jij een Happy Single Mom kunt zijn.

Happy Single Moms is opgericht door 24/7single mom Myra de Wildt (38). In 2013 werd zij moeder van een dochter en kwam er (ongewild) alleen voor te staan. Met een half miljoen alleenstaande moeders in Nederland, was er online amper iets te vinden voor deze doelgroep. Wat Myra zelf niet kon vinden, heeft ze met Happy Single Moms opgericht. Een website waar alles te vinden is over en door alleenstaande moeder.

Wat is hier allemaal te doen? 

Happy Single Moms

Alleenstaande moeders én professionals delen hun verhaal. Er schrijven tientallen moeders en verschillende professionals voor Happy Single Moms. Over het leven als single mom, financiën, rechten, scheidingen en meer. Wil jij zelf ook voor ons schrijven? Klik dan hier.

Happy Single Moms

Je wilt graag een Happy Single Mom zijn, maar bent dit nog niet (altijd). Wij willen je inspireren en empoweren om de allerleukste versie van jezelf te zijn en daardoor ook de allerleukste alleenstaande moeder te zijn. Het leven al moeder zonder partner is niet altijd even gemakkelijk en je hebt vast het nodige meegemaakt, maar dat wilt niet zeggen dat je geen Happy Single Mom kunt zijn. Met onze artikelen, blogs & video’s en programma’s willen wij jou inspireren en empoweren.

Happy Single Moms

Wij geloven in het alleenstaand moederschap in combinatie met het ondernemerschap? Waarom? Omdat je als ondernemer je eigen tijd in kunt delen en er daardoor vaker voor je kind kan zijn. Je bent niet gebonden aan vaste werktijden, je kunt deze zelf indelen. Wil je in de middag bij je kind zijn? Dan werk je gewoon in de avond wanneer je kind slaapt.

Ondernemen is echter wel een vak. Maar zoals ieder vak, is ondernemen ook te leren. Onze founder Myra, is Life & Business Coach en leert jou graag alle kneepjes van het ondernemerschap. Hoe je moet starten, hoe je een business model opzet, hoe je kansen kunt zien, hoe je jouw dienst/product verkoopt, hoe je zichtbaar bent, hoe je een Community opbouwt en alles wat je nodig hebt.

Happy Single Moms

In het Groei Programma inspireren wij jou om weer in contact te komen met je eigen verlangens & dromen en empoweren je om deze te volgen, waardoor je naast single moms ook ‘gewoon’ vrouw kunnen zijn. In het Groei Programma verbinden we hiernaast krachtige single moms met elkaar. Een groep vrouwen die vooruit willen, die zichzelf willen ontwikkelen, die elkaar willen helpen en die alles uit hun leven willen halen. Een groep vrouwen die elkaar willen helpen, elkaar willen stimuleren en willen inspireren.

Happy Single Moms

In de Community kun je oproepen doen om met elkaar af te spreken of om elkaar vragen te stellen over het alleenstaand moederschap.