Happy single; to be or not to be?
16 juni 2016 
2 min. leestijd

Happy single; to be or not to be?

Het is al 3 jaar geleden dat hij bij haar wegging en ze is nog steeds niet op zoek naar een nieuwe vriend. Echt, ze geniet helemaal niet van het leven”.

Afbeeldingsresultaat voor enjoy life

Happy single; to be or not to be?

….. Stilte …. Ik moet dit even laten bezinken. Hoe lang is het ook alweer geleden dat ik mijn relatie beëindigde ….? 2 jaar. Ik ben ook niet op zoek, sterker nog; ik moet na dat laatste debacle voorlopig nog niet denken aan een man. OMG!!!!!

Ik geniet dus ook helemaal niet van het leven! Chips, chips, chips, ik moet op zoek!

Vorige week dat festival met vrienden. Ik maar denken dat het leuk was ….. maar ik heb helemaal niet om me heen gekeken! En die verjaardag van de week, waar we hebben zitten gieren van het lachen. Mun god, wie hou ik nou voor de gek; er was vast wel ergens een effectieve speeddate-avond die ik nu onbenut heb gelaten.

Dat muziek-strand-feest van eind juni met een vriendin…. Rap afzeggen, dat is pure swipe-tijd dat ik daar weg sta te swingen. Dom, dom, dom!

Zoonlief morgenavond maar wat eerder zijn bed ingooien, ik moet natuurlijk nog wel zo’n kek profiel aanmaken op een aantal datingsites. En ik al die tijd maar denken dat ik gelukkig was….. Mooi huis, lieve zoon, dierbare vrienden, goeie baan. Hoe kon ik nou zo blind zijn? Zou 19 uur te vroeg zijn voor een 10-jarige?
“Maaaaaahaaaaam, ik roep je al een tijdje!” Oh, sorry lieverd, wat is er? “Waar is het boodschappenlijstje? Ik moest toch boodschappen halen?”

Happy single; to be or not to be?

Momentje lieverd, ik schrijf nog even snel een extra briefje voor het advertentiebord bij de ingang van de supermarkt ….. “Gezocht, vanaf 1.85 mtr …….”

Hoe zit dit bij jou? Ren jij nu ook naar de supermarkt om een advertentie te plaatsen of blijf je lekker genieten als single mom? 😉
Benieuwd naar meer verhalen? Lees ze onderaan deze pagina!

Over de schrijver
Reactie plaatsen