arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Happy SIngle Moms

Hoe het allemaal begon... 


Ik zie mezelf nog zitten. Thuis op de bank. Mijn handen op mijn prachtige zwangere buik waar mijn dochtertje in aan het groeien was. Ik voel de blijdschap en de kriebels in mijn buik omdat ik haar voelde schoppen. Ik voel ook nog de tranen die over mijn wangen rolden, omdat ik het alleen zou moeten gaan doen. Ik was waanzinnig gelukkig met mijn dochter, maar wat was het soms ook een uitdaging en deed het veel verdriet dat ik haar alleen op zou moeten gaan voeden.


Ondanks vele tegenslagen, ging ik ervoor. Het verdriet wat ik had om de vader van mijn kind, de woede die ik voelde omdat mijn werkgever mijn contract tijdens mijn zwangerschap verlof ontbond, de frustratie omdat mijn familie aan de andere kant van het land woonde en de onmacht omdat ik het financieel helemaal alleen moest doen, zette ik om in motivatie, kracht en een hele sterke missie: gescheiden & alleenstaande moeders helpen om super gelukkig te zijn!

If you can dream it      you can do it

“If you can dream it, you can do it”, daar geloof ik in. Mijn leven is verre van rooskleurig geweest en ik had alle redenen gehad om slachtoffer te zijn. Ik had in plaats van een succesvol bedrijf, een bijstand uitkering kunnen krijgen. En ik had in plaats van een positieve instelling en een geweldig leuk leven een negatieve, bitter en verdrietig leven kunnen hebben.


“Wat je overkomt, dat heb je niet in de hand. Hoe je ermee omgaat, dat is jouw keuze.” Ik heb een bepaalde keuze gemaakt waardoor ik nu een succesvol bedrijf heb, mijn dromen en verlangens volg, zorg voor tijd voor mijzelf én een heel fijn leven waarbij ik de dingen kan doen die ik graag wil. Ook als Single Mom!

Zit er meer in je leven? 

Je weet vast dat er meer in jouzelf en je leven zit. Alleen heb je het allemaal niet meer zo onder controle. Het leven heeft controle over jou. Over je emoties, jouw tijd, de manier waarop je met je kinderen om gaat en in wat er nog van jou als vrouw over is. 

Je voelt je misschien ook nog wel gekwetst, verdrietig, gefrustreerd, boos, trekt de verkeerde mannen aan en cijfert jezelf weg. 

Time for change? Want het kan ook anders. Ook jij kunt een leven hebben waar je weer in contact bent met jezelf. Een leven waar je tijd & ruimte voor jezelf hebt en waarin je in vrijheid en meer rust leeft. Een leven waar er weer ruimte is voor wat jij wilt en waarin je ook jouw dromen gaat volgen.

Ben je er klaar voor om weer controle over je leven te gaan nemen? Ik nodig je graag uit voor één van de gratis Online Masterclasses “Time for Me” en/of "het verwerken van je ex". 

Wij gebruiken Cookies