Het leven als moeder is stomvervelend

Soms is moeder zijn gewoon stomvervelend… En lees dit gerust met een knipoog, we hoeven het leven niet altijd al te serieus te nemen 🙂

Het leven als moeder is stomvervelend. Bijvoorbeeld wanneer je zoon in de middag in slaap valt in de auto en daarom om 10 uur s’avonds nog niet slaapt. In plaats daarvan, maakt hij met zijn mond keiharde scheetgeluiden en ligt daar zelf keihard van in een deuk. Ik zie mijn  hoop op een laatste uurtje tijd voor jezelf in rook op gaan.

Nou ja, tijd voor mezelf. Ik moet eerst twee bladzijden in een schriftje vol moet schrijven, omdat we hogelijk vereerd zijn met de “logeerrups”. Jawel, een logeerrups!

Enig hoor zo’n logee, maar waarom uitgerekend in precies dat weekend dat je van achteren naar voren aan het leven bent? 

Misschien kunnen we de volgende keer in de schoolvakantie zowel de rust als het kind afzetten bij de juf, voor een gezellig logeerweekend. En dan vol gas wegrijden, want eerlijk zullen we alles delen toch…
Misschien volgende x in de schoolvakantie rups én kind voor een gezellig logeerweekend bij juf thuis afzetten en vol gas wegrijden. Eerlijk zullen we alles delen toch.

En wie denkt dat je alleen met meisjes discussies hebt over wat ze aan willen trekken? Mijn zoon heeft een hele kast vol met leuke kleding,  maar hij wilt perse dat verwassen spongebob t-shirt met een broek erbij die zo vloekt dat het pijn aan mijn ogen doet.

Dus juf bij deze: ik ben niet aansprakelijk en onthou me van verder commentaar.

Het leven als moeder is stomvervelend, want…. Mijn zoon vond het vanochtend om 5.30 uur een super goed idee , om mij 5 cm van mijn oor vandaan een blokfluitconcert te geven. Oh ja, het was zondag!!

Oh, en had ik al verteld dat toen ik een pak melk wilde pakken in de supermarkt, mijn zoon zijn kans schoon zag om op eigen houtje er met de winkelkar vandoor te gaan daarmee een hele stelling vol breekbare waren mee nam? Nee? Nou, bij deze.

Dus als iemand nog één keer zegt: fijn weekend Lin, lekker even bijkomen/uitrusten whatever, dan begrijp je hierbij beter waarom ik je glazig aankijk en jij bij voorkeur achter het behang plak!