Het zijn de kleine dingen die het doen...
23 december 2016 
2 min. leestijd

Het zijn de kleine dingen die het doen...

Ik ben altijd al erg blij dat ik zoveel lieve mensen in m’n leven heb! Maar sinds ik single mom ben geworden, ben ik ze alleen nog maar meer gaan waarderen! En misschien ligt het aan de feestdagen en ben ik extra sentimenteel 😉 Maar ik vind soms dat we te weinig tegen elkaar zeggen dat we van elkaar houden en elkaar waarderen. Daarom wijd ik dit blog speciaal aan mijn lieve familie en vrienden…

Het afgelopen jaar was af en toe best pittig en eenzaam, maar de steun van de mensen om je heen maakt het allemaal toch wat makkelijker.

Vooral mijn ouders, mijn zus en zwager staan echt altijd voor ons klaar! M’n ouders met homemade etentjes, financiële steun of gewoon even lekker een middagje weg. Of een logeerpartijtje zodat mama een avondje kan gaan stappen 🙂 M’n zus en zwager die ons steeds weer blij maken met bewaarde kleertjes en andere spulletjes van mijn nichtje. Want laten we eerlijk wezen… Shoppen is geweldig, maar wat zijn kinderkleertjes en schoenen duur!

Binnenkort trakteer ik ze op een high tea, dat hebben ze wel verdiend! Ik kan heel vaak ‘dank je wel’ zeggen en dat zal ik ook zeker blijven doen. Maar ik vind het leuk om een keer iets bijzonders voor ze te doen en ze op die manier in het zonnetje te zetten.

Het zijn de kleine dingen die het doen...

Dan heb ik nog twee lieve omaatjes… Ik vind het zo leuk dat ze hun achterkleindochter zien opgroeien en mijn dochtertje is ook echt gek op haar ‘grote oma’s’! Hoop dan ook dat we nog heel lang van ze mogen genieten!

En last but not least m’n twee super lieve vriendinnetjes waar ik echt niet zonder kan! Zo fijn dat ik alles met ze kan delen, zowel de leuke als de minder leuke momenten. En het is heerlijk om met hun ook af en toe even niet alleen maar mama te zijn. Een simpel avondje bios of een lunch op het terras zonder m’n dochtertje is af en toe echt even nodig 😉 Maar ook voor zwemmen of naar de kinderboerderij met m’n meisje kan ik bij ze terecht.

Voor mijn familie en vrienden zijn dit allemaal misschien maar kleine dingen, maar ze betekenen voor ons enorm veel! Dus DANK JE WEL hiervoor!! WE LOVE YOU!!

Zie ook: Ode aan mijn vriendinnen

Wie ben jij heel dankbaar? Tag diegene in een reactie hieronder! 

Over de schrijver
Reactie plaatsen