Verlaten en ontslagen, niet echt een goede start van het moederschap. Ik had alle reden om weg te kruipen in een hoekje, om te verdrinken in mijn eigen drama en me neer kunnen leggen in wat me overkomen was. Natuurlijk zat ik even in het slachtofferschap. Dat hoort er ook even bij, dit is het proces van verwerken. Maar er komt altijd een moment dat je een keuze moet maken. Kies ik ervoor om slachtoffer te blijven of kies ik ervoor om uit een (of meerdere) negatieve situaties iets positief te halen?

Ik besloot om het beste voorbeeld voor mijn dochter te zijn. Ik zette mijn eigen bedrijf op en ik vond de liefde in mijn hart om mijn ex te vergeven.

Je ziet hier meer:

Wil je nooit iets missen van Happy Single Moms?
Ontvang dan regelmatig leuke mails vol met tips & inspiratie!

Bedankt voor je inschrijving! Je ontvangt snel een mail met inspiratie van mij!