Hoe je uit negatieve situaties, iets super moois haalt
25 juni 2018 
0 min. leestijd

Hoe je uit negatieve situaties, iets super moois haalt

Verlaten en ontslagen, niet echt een goede start van het moederschap. Ik had alle reden om weg te kruipen in een hoekje, om te verdrinken in mijn eigen drama en me neer kunnen leggen in wat me overkomen was. Natuurlijk zat ik even in het slachtofferschap. Dat hoort er ook even bij, dit is het proces van verwerken. Maar er komt altijd een moment dat je een keuze moet maken. Kies ik ervoor om slachtoffer te blijven of kies ik ervoor om uit een (of meerdere) negatieve situaties iets positief te halen?

Ik besloot om het beste voorbeeld voor mijn dochter te zijn. Ik zette mijn eigen bedrijf op en ik vond de liefde in mijn hart om mijn ex te vergeven.

Je ziet hier meer:

Over de schrijver
Je ex dankbaar zijn - Happy Single Moms
Door

Je ex dankbaar zijn - Happy Single Moms

op 07 Nov 2018

[…] vergeven. Vergeven doe je nooit voor de ander, maar altijd voor jezelf. Want nogmaals, JIJ zit met alle […]

Reactie plaatsen