Hot single mama

Vandaag was zo’n dag. Zo één uit de boekjes of reclames. Een dag waarbij je bijna niet kunt zitten van de denkbeeldige veren in je… Nou ja, je snapt hem wel.

Sinds een aantal weken ben ik bezig met het Personal Body Plan, na lang wikken en wegen. Ik was al een paar kilo kwijt dankzij een hele fijne manier van eten, en dat wilde ik doorzetten. Na een maand liegen de cijfers er niet om en zie ik mijn lichaam langzaam maar zeker veranderen. Ik heb geen idee of het daaraan lag, of aan mijn zelfvertrouwen van de laatste dagen, maar ik had een dag uit de boekjes!

Het begon bij de sportschool waar ik drie a vier keer per week mijn trainingen volg. Ik liep, met mijn muziek knalhard op mijn koptelefoon, richting mijn locker en zag ineens die best knappe man van gister om de hoek komen zeilen.

Ik keek hem héél even aan en toen kreeg ik zowaar ‘the look’. Je kent hem wel, een zwoele blik ondersteunt door een ondeugend lachje.

Midden op de dag! Ik verbeelde het me niet, want toen ik omkeek draaide hij zich ook nog eens om. Met een pracht van een boei huppelde ik bijna de sportschool uit. Trots, zelfverzekerd.

hot-single-mom

Eenmaal buiten liep ik bijna tegen een zeer appetijtelijke ex scharrel aan. Al een tijd niet gezien, maar nog steeds enorm aantrekkelijk. Even 3 zoenen en een praatje. Verbeeldde ik het me nou of zei hij wel héél vaak “ja, dus ik ben heel regelmatig bij jou in de wijk”. Zeker vier keer, noemde hij het.

Bij het weggaan pakte hij mijn arm even vast. Ik was even van slag, maar aangezien ik hiervan groei fladderde ik met een grijns van oor tot oor naar mijn auto.

Vervolgens in de lokale Appie Hein, lekker cliché bij de kassa. Hij aan kassa zes, ik bij kassa vier. Daar stond toch echt de dagwinnaar. Wat een onwijs knappe man, met de mooiste en fierste neus (het is een dingetje, ja) die ik ooit zag. Mét kindje, overigens.

Terwijl ik mijmerend over deze zaken mijn mandje leeg haalde keek ik nog even op naar hem. En ja hoor, zijn blik ving de mijne. Hij keek me aan alsof ik hem net had gevraagd piemeltjenaakt de vogeltjesdans te doen! Had ik iets hardop gemijmerd? Na een klein lachje van zijn kant ging hij verder met afrekenen en liet mij als een onder schot gehouden hertje staan.

hot-single-mama

In de auto terug naar huis voelde ik mij koningin. Ik zette de radio hard en Kings Of Leon zongen mij liefdevol “your sex is on fire” toe. I kid you not…

Hot single mama!

Zie ook: Date review

Wanneer voelde jij jou een hot single mama? Laat een reactie achter of praat mee op onze community.

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 12 Dec 2016

Pffff lekker zo'n dagje maar je moet er niet teveel van gaan groeien!!!!!

Reactie plaatsen