F*ck it, ik ga weer op Tinder.
19 februari 2017 
2 min. leestijd

F*ck it, ik ga weer op Tinder.

Een jaar single blijven was het plan. Nou ja plan, meer de denkrichting. Ik ben een levensgenieter en genieten van het leven is samen nou eenmaal veel leuker. Ik ga niet snel in m’n eentje op het terras zitten, een vier gangen menu bestellen in een leuk restaurant, een weekend naar Barcelona. Oké, vooruit. Dan wel even een weekje in m’n eentje naar de zon, even bijkomen van het drukke jaar. Even alles van de afgelopen tijd verwerken en dan zien we daarna wel verder. Vakantie geboekt, nog twee weken. Tot die tijd even geen nieuwe vrouwen. Echt niet.

Ah f*ck it, even op Tinder dan. Een beetje swipen kan geen kwaad toch. Leuk, een match! Net in een gezellig gesprek en er komt weer een match binnen. In no time had ik vijf heel leuke gesprekken met de leukste vrouwen. En echt niet omdat ik zo knap en leuk ben. Mochten er mannen zijn die dit lezen, even een paar kleine tippies: Zet geen foto op je profiel met een grote vis en ontbloot bovenlijf zodat al je tatoeages goed zichtbaar zijn, begin niet meteen over seks en toon oprechte interesse. In het woud van ontzettend veel slechte mannen, val je dan als normale vent al snel op.

mobile-phone-1324882_640

Sjeeses wat is Tinder toch leuk. Ik snap oprecht niet dat het bekend staat als een site voor oppervlakkige seks. Ik heb echt ontzettend leuke gesprekken met de leukste, lieve en grappige vrouwen. Geen van allen uitsluitend op zoek naar seks, maar toch een paar heel geweldige dates gehad met dito seks.

Het ging me niet alleen om de seks want ik wil echt graag een relatie, maar nooit meer een met slechte seks.

Het is daarom wel een van de criteria bij mij voordat ik aan een relatie begin. Kan je wat van vinden, maar dat is wel waar ik op let in het rijtje karakter, humor, intelligentie, uiterlijk. We zijn geen 16 meer, dus volgens mij is het prima om eerst te kijken of het ook in bed klikt.

Dat zogenaamde scharrelen is voor een paar weken best leuk. Als je na een paar uur werken je telefoon pakt en je ziet dat je 16 berichtjes hebt van zeven verschillende vrouwen, dan streelt dat gewoon je ego. En ja, ik weet dat dat op meerdere manieren ontzettend slecht is. Zolang het in het begin oppervlakkige gesprekken zijn vind ik het geen probleem.

Na een paar dagen worden sommige gesprekken wat persoonlijker en hartelijker en na een week of twee vliegen de kussende smileys over en weer.

En dan met één of twee in het weekend wat drinken en daarna zoenen enzo. En dan begin ik me ongemakkelijk te voelen. Ik heb nog geen relatie maar toch voelt het of ik vreemd ga. En wat een kutgevoel is dat. Binnen een week besluit ik dat ik er vanaf wil. Eén vrouw om op te focussen.

Zie ook: Het leed wat Tinder heet

Is dit voor ons vrouwen net zo? Wat is jouw ervaring met Tinder? Ben je fan of heb je het opgegeven?

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 19 Feb 2017

Beste openhartige happy single papa Zonder verwijt, maar ben wel erg benieuwd. Als jij dan date met deze vrouwen waarbij je uiteindelijk er 2 overhoudt. Je hebt dan wat diepgaande gesprekken met laten we 2 leuke vrouwen. Zeg je ook tegen ze dat ze niet de enige zijn waar je mee flirt of mee zoent? Of vind je dat je dat niet perse hoeft te vertellen omdat je niet officieel samen bent?Gewoon benieuwd hoe een man daarin staat.

Reactie plaatsen