Ik heb heel goed nieuws voor alle single vrouwen…
10 november 2015 
2 min. leestijd

Ik heb heel goed nieuws voor alle single vrouwen…

Ik heb heel goed nieuws voor alle single vrouwen…

Portret Lisa 2014 kopieKennen jullie Lisa Portengen van Smart&Sexy al? Ik wel, en zij is heel leuk! Ik kan je aanraden eens een kijkje te nemen op haar website: www.smartensexy.nl.

Lisa is bezig met iets heel spannends voor single vrouwen! En dat willen wij jou natuurlijk niet ontnemen! 

Wat het precies is… dat houdt ze nog heel even geheim. Wat ik je wel kan vertellen, is dat het heel erg leuk is!

Ook heeft ze alvast een cadeautje voor je klaarstaan, namelijk een peptalk. In deze 5 minuut durende peptalk maak je kennis met Lisa en geeft ze jou alvast wat mooie inzichten mee. Wij hebben naar de peptalk geluisterd en die gunnen wij jou ook echt! Wat een mooi verhaal en wat smaakt het naar meer…. 

Klik hier om deze gratis peptalk te ontvangen en natuurlijk om op de hoogte te blijven van waar Lisa mee bezig is. En geloof ons, dat wil je echt niet missen!  

Maar wie kan je beter enthousiast hiervoor maken dan Lisa zelf? Ik zal Lisa het woord geven:

“Ik heb zovéél te vertellen en tips te geven over de liefde, mannen en daten. Ik weet gewoon niet zo goed waar ik moet beginnen. Kijk, ik realiseer me  goed dat het niet een soort trucje is wat ik je kan aanleren. Ik ga je niet 1 magische tip geven en dat je hup, morgen de ware tegenkomt. Tuurlijk gebeurt dat ook wel eens, dat er een wonder plaatsvindt en die verhalen en ingangen heb ik ook voor je.  Maar dat is niet het uitgangspunt. Het gaat om een verandering in “je zijn”, je mindset, je uitstraling. Hoe jij de wereld in kijkt en wat jij aantrekt.”

Wat zou het leuk zijn om met heel veel Happy Single Moms dit proces in te gaan! Wij geloven er echt in dat Lisa jou ook kan helpen je leven een stukje leuker en gemakkelijker te maken en steunen haar hierin. Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan naar: http://www.smartensexy.nl/lp/inschrijvenpeptalk14

Over de schrijver
Reactie plaatsen