Ik liet mijn toekomst voorspellen
31 december 2015 
4 min. leestijd

Ik liet mijn toekomst voorspellen

Het nieuwe jaar is aangebroken. Ben jij ook zo benieuwd hoe jouw toekomst eruit ziet? Zou het niet fijn zijn als iemand jou al een beetje kan vertellen hoe het gaat lopen?

Zelf ben ik al jaren geïnteresseerd in readers, tarotkaarten, mediums en dat soort dingen. ‘Dingen’ die je toekomst kunnen ‘voorspellen’ of je in ieder geval een duwtje in de rug kunnen geven. Zit je nu bijvoorbeeld op het juiste spoor, of kun je toch beter een andere weg inslaan?

Vorige week werd ik benaderd door ‘MediumChat.nl’. Zelf had ik er nog nooit van gehoord, maar ik was direct geïnteresseerd. Via deze website kun je direct in contact komen met een mediums, kaartleggers en paragnosten. Super interessant! Je kijkt wie er beschikbaar is, koopt credits en je komt direct in contact met iemand die jou verder kan helpen.

Je snapt dat ik rete nieuwsgierig was. Is dit nou echt wat, of is het nep en commercieel? Om wel een beetje in goed oordeel te kunnen vellen, kocht ik een reading van een half uur. Uiteindelijk heb je natuurlijk wel meer dan 1 vraag en als ik dan toch bezig ben….

Ellen kwam op de chat; een reader, paragnost en kaartenlegger. Ik dacht goed na over mijn vraag, wat wil ik eigenlijk weten? Ik wilde wel weten of de man met wie ik aan het daten ben, ‘goed volk’ is. Je kent het vast wel; je bent ‘beschadigd’ door je ex en draagt stiekem toch een rugzakje met bagage. Dan kom je een man tegen, waar je toch wel van onder de indruk bent, maar je wil niet dat iemand weer op je hart gaat stappen.

Hoewel ik erg van het motto “wanneer je wil vliegen, moet je ook durven vallen” ben, vind ik het stiekem toch wel fijn als ik weet of de sterren me gunstig gestemd zijn.

Het goede nieuws: De kaarten liggen goed! Kijk, dat zijn dingen die je wil horen natuurlijk. Maar ja, zegt ze dat niet gewoon omdat dat natuurlijk is wat iedereen wil horen? Maar dan krijgt ze ‘buitenland’ door. Nou, dat kan geen toeval zijn, want daar zit ie nu! Okee, ik raak iets meer overtuigd. Dan verteld ze ook nog wat dingen over de kinderen, die ze onmogelijk kan weten en geloof ik dat de kaarten inderdaad gunstig voor ons liggen! Ze geeft me daarnaast nog wat adviezen hoe ik goed met hem om kan gaan en die zijn wel heel erg bruikbaar.

Als we het dan toch over mannen hebben, dan wil ik het ook nog wel even over de vader van mijn kind hebben. Want hoe staat hij er eigenlijk in dat hij geen contact heeft met zijn eigen kind? “hij denkt regelmatig aan jullie, hij vraagt zich ook af wat anders had gekund maar dan had jij moeten veranderen en niet hij. Zo denkt hij”. Mmmm… dat klinkt exact als de vader van mijn kind!

Net zoals: “hij is ervan overtuigd dat een kind zonder een vader kan leven”.

Ze verteld me nog een aantal dingen, die mijn ex volledig omschrijven. Daarnaast zegt ze ook 2 dingen die me niets zeggen “Frankrijk” en “boot”. Daar kan ik dus niks mee, maar wellicht dat dat de komende maanden een betekenis gaat krijgen.

Ook hierin geeft ze me een advies, waar ik heel veel aan heb. “Stuur je ex af en toe wat informatie over je dochter. Dat doe je niet voor hem, maar voor haar, ze zal je er later dankbaar voor zijn”. Ik dacht daar al lang over na en ik vind het een goed idee. Misschien was dit het laatste steuntje in de rug wat ik nodig had.

Het half uur vliegt voorbij en ik voel me er goed bij. Ik voel me er niet alleen goed bij, DIT IS GEWOON SUPER LEUK haha! Ik wil zeker meer readingen in de toekomst, het smaakt naar meer!    

Mocht je benieuwd zijn hoe jouw toekomst eruit ziet en/of ook wat advies kunnen gebruiken, dan kun je op de website van MediumChat.nl kijken (klik hier om naar de website te gaan).

I hope the signs are with you!

Cover picture matched

Over de schrijver
Reactie plaatsen