In winterse sferen op date?
16 december 2016 
2 min. leestijd

In winterse sferen op date?

Het is half december en de kerst staat voor de deur. Overal in het land worden leuke evenementen georganiseerd rondom de feestdagen. De meeste evenementen richten zich op families en stellen, maar er komt een topevenement aan voor alle singles! Super origineel zelfs, want je kunt in winterse sferen op date!

Romantische Winter Village

Stadshart Amstelveen is een winkelcentrum dat sowieso al geweldig is voor zowel mannen als vrouwen die van fashion houden. In december hebben zij dit winkelcentrum omgetoverd tot een prachtige romantische Winter Village. Als ik hier ben voel ik direct de hele kerstsfeer om me heen. Heerlijk vind ik dat!

dsc_7674

Zo kun je overdag lekker je laatste kerstinkopen doen of een nieuwe outfit shoppen. Je vindt er winkels als  Rituals, Zara, H&M, G Star Woman en Massimo Dutti.  Zelf kan ik hier altijd bijzonder goed slagen. Tussendoor genieten van een lekkere capucino bij de Starbucks of een glühwein bij de ijsbaan! Perfect dagje uit voor jezelf of met een vriendin. Zeker als je deze week een vrijgezelle vriendin meeneemt, weet ik zeker dat jullie een topdag en -avond gaan hebben.

In winterse sferen op date?

Eet & date event “Ben jij de slagroom op mijn warme chocomel?”

Op 21 december is dé singles avond. Er wordt namelijk een zeer bijzonder eet & date event georganiseerd. Je date terwijl je eet in Winter Village restaurant. Als je dit een beetje spannend vindt dan kan je samen met een vriendin gaan, hoe gezellig kan het zijn!

Het event begint met een 4 gangen diner. Het leukste ervan vind ik dat je tijdens iedere gang een andere tafelpartner hebt. Je leert dus steeds nieuwe vrijgezelle mannen van je eigen leeftijd kennen. Je hebt dus steeds nieuwe gespreksstof en wie weet zit daar die ene wel tussen waardoor jij de kerst niet meer alleen hoeft door te brengen. Na het eten kan je namelijk romantisch schaatsen! De schaatsbaan is dan eventjes alleen geopend voor de bezoekers van  het singles event.

In winterse sferen op date?

Zo kun je ook nog eens in contact komen met de andere mannen die niet je tafelpartner waren. Heb je je vriendin dan meegenomen, dan kan je samen bespreken welke man jij nou echt heel leuk vond. Na het schaatsen kan je namelijk nog een drankje doen met de andere singles in het Winter Village restaurant.

Je moet je wel aanmelden als je deel wil nemen aan het evenement. Meer informatie vindt je op de website van Winter Village.

Heb jij je al aangemeld? Heel veel plezier! 

Over de schrijver
Reactie plaatsen