Is jouw kind de liefste poppenmama of papa?
04 november 2016 
2 min. leestijd

Is jouw kind de liefste poppenmama of papa?

Bb_822036_B_packaging_300BABY Born is jarig en dat is dus reden voor een feestje! Mijn dochter ontving onlangs de ‘interactieve Baby Born Birthday Doll’. Deze Baby Born is speciaal gemaakt om haar verjaardag te vieren en komt met super leuke extra spulletjes zoals kopjes, vorkjes, haar geboortebewijs, een tiara, een bordje pap en een vriendschap armbandje. Echt een pop waar kindjes gelijk weg van zijn. Mijn dochtertje is 3,5 en ‘zorgt’ echt voor deze pop, het is te schattig om te zien. De reviews op internet zijn ook lovend, eindeloos speelplezier is dus verzekerd!

Maar er is meer!

BABY born is 25 jaar en viert dit door op zoek te gaan naar de liefste poppenmama of poppenpapa. Hiervoor organiseert BABY born een speciale wedstrijd met als hoofdprijs:

Jouw kleintje als het nieuwe gezicht van BABY born in 2017.

Bb_25Jahre_M_sticker_300Daarnaast zijn er nog veel meer mooie cadeautjes te winnen, als een professionele fotoshoot (4 x) of een mooi BABY born pakket (20 x).

Baby Born roept trotse mama’s, papa’s, oma’s, opa’s en verzorgers op om deel te nemen aan een speciale verjaardagsactie. Meedoen is eenvoudig: bezoek de actiepagina van BABY born (hier) en upload de leukste foto van jouw kleintje met zijn of haar lievelingspop. Meedoen kan tot en met 16 november 2016, op 30 november zal de winnaar op feestelijke wijze via de Facebook pagina van BABY born bekend worden gemaakt.

Is jouw kind de liefste poppenmama of papa?

Over de schrijver
Reactie plaatsen