Wil jij jouw ex los laten?

Zodat je weer in vrijheid gaat leven je volledig richt op wat echt belangrijk is; jezelf en jouw kind(eren)!”

Mijn naam is Myra en ik ben de founder van Happy Single Moms. Net zoals jij, ben ik een alleenstaande moeder. Ooit was ik een alleenstaande moeder die heel erg boos was op haar ex. Ik was boos om wat hij gedaan had, verdrietig omdat hij ons verlaten had terwijl ik graag een leven met hem had gehad en teleurgesteld omdat ik er allemaal niets van begreep. De hele dag door stelde ik mezelf maar vragen af, was ik verdrietig en kon ik alleen maar boos op hem zijn. Op een dag ging de knop om, ik was klaar met al die negativiteit.

“Vasthouden heeft een negatief effect op jou als persoon en je kind(eren)! ”

Keihard ben ik met mezelf aan de slag gegaan. Jarenlang heb ik iedere dag in mezelf geïnvesteerd; ik heb trainingen, coachingssessies, workshops en seminars gevolgd en honderden boeken gelezen. Maar het allerbelangrijkste: ik ben het gaan toepassen! En nu? Nu ben ik een gelukkige en positieve moeder die haar ex volledig heeft losgelaten. Sterker nog, ondanks alles wat hij gedaan heeft, kijk ik met liefde naar hem en ben ik blij dat hij op mijn pad is gekomen. Hoe dat kan? Dat leer ik jou heel erg graag, zodat je weer vrij en gelukkig kunt zijn.

Ik ben expert op het los kunnen laten van jouw ex. Niet alleen omdat ik de kennis in huis heb, maar vooral omdat ik jouw gevoel ken. Daar waar jij nu in zit, daar heb ik ook in gezeten en daar haal ik je heel graag uit!

Ik leer jou de stappen, hoe jij je ex volledig los laat zodat jij weer in vrijheid gaat leven

Ben je er ook klaar mee?

M

Blijf jij je ex maar vasthouden, terwijl je eigenlijk niet meer met hem bezig wil zijn?

M

Ben je vaak boos op hem of voel je zelfs haat?

M

Frustreer jij je om de acties die hij neemt of genomen heeft?

M

Ben je verdrietig om wat er is gebeurd?

M

Verspil jij veel te veel van je energie aan je ex?

M

Ben je soms uitgeput van alle negativiteit die al jouw gevoelens met zich meenemen?

Verlang je naar…

N

Je wil je ex volledig loslaten

N

Je wil deze man uit je hoofd

N

Je wil je weer helemaal op jezelf en je kind(eren) kunnen richten, in plaats van op hem

N

Je wil weer vrijheid voelen

N

Je wil gelukkig zijn

N

Je wil positief in het leven staan in plaats van negatief

N

Je wil liefde voelen in plaats van woede

N

Je wil je niet meer continu zo gefrustreerd hoeven te voelen

N

Je wil meer energie

Ben je er klaar voor om jouw volledige tijd en aandacht aan jezelf en aan jouw kind(eren) te geven, in plaats van aan hem?

Wat je gaat leren:

N

Waarom loslaten zo moeilijk is

N

Woede naar je ex loslaten

N

Loslaten van verdriet

N

Controle nemen over je gedachtes

N

Vergeven

N

Intentie zetten voor het loslaten van je ex

N

Kijken naar wat wel kan

N

Werken met dankbaarheid

€147   €47

Online Training je ex loslaten

* Je krijgt toegang tot de online leeromgeving
* De training bestaat uit video’s & bijbehorende opdrachten
* Je hebt toegang tot peptalks
* Je krijgt diverse audio oefeningen

Deze training levert je geld en leuke dingen op

De waarde van deze training is €147. Dit ga ik niet vragen aan jou, omdat ik het je gun dat jij je ex los gaat laten. Een investering die ervoor gaat zorgen dat jij weer in vrijheid gaat leveren en die leuke moeder voor je kind(eren) bent!

Testimonial van Suzanne
“Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd.

Zij heeft mij veel handvaten aangegeven hoe ik in een aantal situaties anders tegen iets aan kan kijken en ergens op een andere manier op kan reageren. In de toekomst zal ik zeker hier mijn voordeel mee hebben en op een liefdevollere manier met situaties omgaan.”

Ben jij er klaar voor?