Een kerstcadeau ontvangen?
20 december 2016 
1 min. leestijd

Een kerstcadeau ontvangen?

KERSTCADEAU voor ouders & kinderen die thuis onrust en spanning ervaren. Gratis HELDENactiviteiten om de Kerst door te komen. Om thuis te doen.Voor verbinding, troost, gezelligheid & vertrouwen tijdens de feestdagen.

Ik heb een KERSTCADEAU voor je! 

Voor als jullie een beetje opkijken tegen de feestdagen. Als er thuis veel is gebeurd, dat Kerst niet altijd even gezellig is. Ruzie of scheiding. Ziekte. Verlies. Missen, verdriet, stress en afscheid. Onrust en spanning thuis.

Ik help jullie er doorheen. Twee weken lang gratis HELDENactiviteiten voor jou en je kind. Om thuis te doen. Voor verbinding, gezelligheid en vertrouwen in jullie gezin tijdens de feestdagen. 

Kerstcadeau ontvangen my tree house

Van 22 december t/m 4 januari. Twee weken lang, elke dag een activiteit voor jullie samen, in je mailbox. Waarbij je kan lachen, samen-spelen, troost zoeken bij elkaar, nieuwe dingen van elkaar ontdekken, dankbaarheid voelt voor wat er was het afgelopen jaar, en samen plannetjes maakt voor 2017.

Via deze link lees je meer en kun je je opgeven

Willen jullie ook meedoen? Geef je snel op, we starten 22 december! 

Jullie zijn van harte welkom! Er zijn nog een paar plekjes vrij.

Bij interesse en vragen, mail me op kim@mytreehouse.nl.

Hartelijke groet,

Kim Oostveen, My Tree House

PS: Wil jij andere ouders en kinderen in lastige thuis situaties fijne feestdagen gunnen? Stuur hen gerust dit superfijne KERSTCADEAU door. Juist fijn als veel mensen ervan genieten!

Over de schrijver
Reactie plaatsen