De keuze is aan jou!
11 september 2016 
3 min. leestijd

De keuze is aan jou!

Soms weet ik het niet meer, maak ik de juiste keuzes of niet?

Als ik mijn ex neem bijvoorbeeld. We hebben geen goede basis voor onze relatie gehad en dus ook niet de mogelijkheid gekregen of genomen om deze op te bouwen. Uiteindelijk geloof ik dat we zelf voor deze basis hebben gekozen, bewust of onbewust. Het heeft ons geen goed gedaan. We zijn toch stug doorgegaan en in plaats van dat het beter werd, werd het alleen maar slechter. Er is zoveel gebeurd dat als ik het zou moeten gaan opschrijven er een boek uit zou komen. Wat waarschijnlijk niet eens een slecht idee zou zijn. Ben er alleen nog niet helemaal klaar voor merk ik.

Hij en ik hebben zoveel met elkaar meegemaakt, dat je zou denken dat je toch een stuk closer zou zijn geworden. Of dat je zou ver uit elkaar gedreven bent dat je de weg naar elkaar niet meer kan vinden.

tree-love-37616637

De keuze is aan jou!

Ik heb altijd gezegd dat hij en ik op een heel ander punt in de relatie stonden. Ik ging er vanaf het begin volledig voor en hij kwam pas later aandraven. Toen was  het in principe al te laat voor me. Toch ging ik nog steeds door, mezelf compleet voorbijgaand, al mijn grenzen voorbij en mezelf niet meer herkennend in de spiegel op een gegeven moment. Op lichamelijk gebied zat het goed (qua aantrekkingskracht enzo), op geestelijk gebied heb ik nooit echt een band met hem gevoeld.

Iets waar ik wel heel erg naar verlangde en wat ik misschien ook heb geforceerd om te krijgen. Maar zoiets kun je niet forceren, dat is er of dat is er niet. Ik wilde een liefde van hem die hij toen niet kon geven. Maar mensen veranderen zeggen ze. En dat is ook zo. Nu zijn we op een punt dat we in ieder geval normaal met elkaar kunnen praten, al is het alleen maar voor de kinderen.

Ik denk ook dat ik hem nodig heb op een bepaalde manier, ik hou ook nog van hem op een bepaalde manier.

Hij geeft verschillende dingen aan en ik heb geleerd dat als iemand zegt hoe hij is, dat je die persoon dan ook moet geloven. Ik heb iemand van hem proberen te maken die hij niet is. Het juiste pakket aan de buitenkant voor mij, maar is dat ook zo van de binnenkant? Ik heb een aantal dingen van hem geleerd, ben sterker geworden door alles wat we met elkaar hebben meegemaakt. Maar wat bepaalde aspecten betreft ben ik ook minder sterk nu, en voel een leegte in me waarvan ik niet weet of hij ooit gevuld kan worden nog.

De keuze is aan jou

De keuze is aan jou

De keuze in dit geval is, teruggaan naar hem of niet? Ik weet wat de meeste van jullie zouden zeggen als je het hele verhaal zouden kennen. Mijn diepste gevoel zegt nee, want ik vertrouw hem niet meer. Ik geloof wel dat hij van me houdt, op mijn manier, maar is dat wat ik nodig heb? Ik weet het antwoord ook wel, in het diepste van mijn ziel.

Het positieve hieraan is is dat ik nu wel weet wie ik ben en wat ik wil. En dat ik me niet meer gek laat maken of ongelukkig. Niet door hem en zeker niet door mezelf. Dit korte stukje heb ik geschreven voor alle vrouwen die in een relatie zitten of zaten die niet oké was, eentje waarin je jezelf kwijt was of bent.

Geloof me, de keuze is aan jou, elke dag weer.

Laat de keuze in ieder geval zijn dat je voor jezelf kiest, no matter what, because you are all you’ve got..

Namasté dames,

Angel Story

Heb jij ook twijfels over je gevoelens voor je ex? Hoe maak jij de keuze? Benieuwd naar meer verhalen? Lees ze hieronder!

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 04 Jan 2017

Så artig dette blir, da!!Knallfin veske du hadde sydd deg også..Ser du skal til Italia på ferie, vi har akkurat kommet hjem derfra, og det er noe med det landet som bare er helt fans.stitk.a.vil tilbake en gang.Kos deg med maling, er i gang jeg også!- og ha ei fin helgklem

Anonymous
Door

Anonymous

op 09 Mar 2017

Appreciation for this information is over 9000-thank you!

Anonymous
Door

Anonymous

op 09 Mar 2017

I was struck by the honesty of your posting

Anonymous
Door

Anonymous

op 09 Mar 2017

Fantastic issues altogether, you simply gained a logo new reader. What would you recommend about your put up that you made some days in the past? Any positive?

Anonymous
Door

Anonymous

op 09 Mar 2017

That's not even 10 minutes well spent!

Anonymous
Door

Anonymous

op 09 Mar 2017

It should have been up to the political opponent of Ellison to bring to light the odious facts of Ellison's background and then let the voters decide.If, however, the "patriots" surrender their votes be refusing to vote (through apathy), than the community will get what they deserve. From what I've read, the race wasn't close. The Democrat vote garnering machine was in full force, the Muslim community united and Ellison made it to the hill. He won't be the first radical in government and we'll be watching him and his office to see what comes out. By his fruits, we WILL know him. -cp

Anonymous
Door

Anonymous

op 09 Mar 2017

Super excited to see more of this kind of stuff online.

Anonymous
Door

Anonymous

op 09 Mar 2017

Hi Michael,what amazing and beautiful pictures. Makes me want to travel myself. If I’m not mistaken you came very close to were I live in germany. One of the fotos shows the river Rhein at Bingen. This is not fare from Mainz, we’re I’m at home.Love Loopy HD and can’t wait for audiob.us!Have a nice timeChristopher

Anonymous
Door

Anonymous

op 09 Mar 2017

The tips you presented allow me to share very precious. This proved this kind of pleasurable big surprise to buy in which viewing personally as i woke up today. There’re continuously to the point and understand. Many thanks a ton to the beneficial concepts you’ve obtained discussed right here.

Anonymous
Door

Anonymous

op 09 Mar 2017

Stands back from the keyboard in amazement! Thanks!

Anonymous
Door

Anonymous

op 09 Mar 2017

You've managed a first class post

Anonymous
Door

Anonymous

op 09 Mar 2017

Querido Ernesto, es bonito toparse con lectores que trabajan en la Coca-cola o que simplemente son fieles cliente del refresco embotellado que más despilfarra dinero. En cualquiera de los casos, me gustó tu comentario.

Reactie plaatsen