Kun je niet meer wachten tot het zomer is?
31 mei 2017 
1 min. leestijd

Kun je niet meer wachten tot het zomer is?

Afgelopen week was het super warm en wat heerlijk zijn de vooruitzichten weer! De thermometer komt toch tot zo’n 24 graden en de terrasjes in Nederland zijn al weer druk bezet! Dit smaakt naar meer. De zomerkriebels komen er weer aan. Prachtig weer met heerlijke zonnestralen.

Kun je niet meer wachten tot het zomer is?

De kinderen kunnen dan weer buiten spelen en jij kunt lekker na gaan denken over bijvoorbeeld de zomervakantie.

Misschien heb je zelfs al leuke plannen gemaakt voor jou en je kinderen? Samen naar het strand, een leuk (pret-) park of op vakantie? Dit lijkt voor alleenstaande ouders misschien lastig of een hele onderneming, maar het tegendeel is waar.

Wij bieden je namelijk hele praktische en gezellige oplossingen in ons aanbod. Bekijk en proef bijvoorbeeld eens onze sfeer.  Zo ben je snel in zomersfeer en voor je het weet heb je de leukste plannen gemaakt voor jou en je kind.

kun je niet meer wachten tot het zomer is?

Een echte aanrader is Ibiza. Hier ben je verzekerd van een topzomer! Op deze topbestemming verblijf je in het gezellige hotel Marble Stella Maris. Je loopt makkelijk van het hotel naar de twee gezellige strandjes of naar een van de zwembaden. Je kunt samen met je kind en andere alleenstaande ouders genieten van het zomerse gevoel.

Op onze website vindt je daarnaast ook voor iedere budget andere leuke bestemmingen voor de meivakantie of voor de zomervakantie. Niets moet en alles mag als je met ons mee gaat en je bent met allemaal gelijkgestemden. Iedereen begrijpt jou zoals niemand anders dat doet en het belangrijkste is dat de kinderen zich de hele dag door kunnen vermaken met de vele activiteiten die wij organiseren.

Kom alvast in zomerstemming door bijvoorbeeld de ervaringen van anderen te lezen. Wie weet zien we je snel tijdens een van onze gezellige vakanties.

Over de schrijver
Reactie plaatsen