Het leed dat daten heet
14 mei 2016 
3 min. leestijd

Het leed dat daten heet

Bijna 1,5 jaar alleen met mijn meisje. Anderhalf jaar lang, aanzien hoe anderen om mij heen een relatie krijgen. Zien dat je ex verder gaat met zijn leven. Maar vooral zien hoe je jezelf opoffert voor je kind. Je zet je leven op z’n kop voor haar en voor die ene man die zich voordeed als de perfecte partner… Ja, het leed dat daten heet… Dat is hoe ik het momenteel zie.

Het leed dat laten heet….

Na meerdere ervaringen, en geloof me zoveel zijn dat er niet in 1,5 jaar, heb ik besloten dat deze mama dat gevoel gaat uitzetten. De ellende die het met zich meebrengt kan en wil ik niet, niet voor mijn meisje, maar ook niet voor mezelf.

Het leed dat daten heet

Het leed dat daten heet

Je vraagt je dan misschien af hoeveel dates heeft deze dame dan wel niet gehad… Nou zoveel waren het er niet…. Maar genoeg om te weten dat het daten nu voor mij een gigantische ellende is. Nummero 1 dacht dat foto’s van 10 jaar terug acceptabel waren. Nummero 2 had geen eens tijd voor een meisje…. Hij wilde alleen sex, maar gaf er een mooie omhulsel aan… 1,5 maand van mijn leven aan verspilt. En de laatste… die is er nog niet aan toe…

Drama prima…. Maar aangezien ik al drama genoeg heb, kan ik het van een ander tot op zekere hoogte hebben.

 

 

Dus bij deze een oproep aan alle mannen!

het leed dat daten heet

het leed dat daten heet

1. Wil je alleen sex

Prima! Maar wees daar eerlijk over. Wij kunnen dan zelf bepalen of we daarin mee gaan of niet. Het omhulsel relatie gaat niet op als je haar toch alleen maar ziet voor de sex

2. Gun haar tijd

Afspreken binnen een uur heeft alleen maar nadelige effecten. Ga met haar in gesprek. Na een paar dagen weet je meer over haar, en weet je ook of die klik een kans verdiend.

3. Wees eerlijk

Je houdt vooral jezelf voor de gek. Plaats ook geen foto’s van 10 jaar geleden. In de praktijk houdt dat in dat je meestal niet alleen 10 jaar ouder bent geworden maar ook 10 kilo, als het niet meer is, erbij hebt gekregen.

4. Kijk verder dan een foto

Ik betrap mezelf ook op een vleeskeuring, maar ik weet uit ervaring dat het innerlijk misschien wel mooier is dan het uiterlijk.

5. Geef goede complimenten

Ja, wij weten dat wij het als alleenstaande moeder goed doen. Ja, het is zwaar maar wij zijn daar goed ingerold. Dagelijkse kost zeg maar. Het zegt meer over jezelf, geen partner materiaal dus.

6. Klap in je handjes met een vrouw die naast al haar eigen drama jou drama erbij wilt nemen.

Deze vrouwen zijn op 1 hand te tellen, dus koester ze!

7. En het belangrijkste… behandel een vrouw met respect

Hoe zou jij willen dat je dochter behandeld wordt? Nou? Doe dat dan ook op die manier bij een vrouw! Een respectloze man resulteerd in een respectloze schoonzoon!

Ik hou het voorlopig nog bij 1 ding…

Tarzan waar ben je?

Over de schrijver
Reactie plaatsen