Leuke vent of just a flirt?
30 december 2016 
2 min. leestijd

Leuke vent of just a flirt?

Neeee, wat is ie leuk! Glimlachend en zingend staat hij op mijn balkon mijn kozijnen te schilderen.  Al anderhalve week zijn ze bezig met het pand waar ik woon. Te pas en te onpas staan er eigenlijk allemaal vreemde mannen voor mijn raam. Daar waar ik in het begin eigenlijk gewoon maar mijn gordijnen dicht hield ( mijn griephoofd wilde ik gewoon even niet tonen),  laat ik ze nu open in de hoop dat er een vrolijk gezicht verschijnt.

Tot nu toe ging ik er eigenlijk van uit dat alle leuke mannen bezet zijn, en dat die leuke mannen ook niet erg trouw zijn heb ik ook al gemerkt. Al een aantal keer dacht ik een leuke klik te hebben maar bleek de man in kwestie een lieve vrouw achter zich te hebben staan.

Alleen maar flirten als alleenstaande moeder

Laatst nog werd ik op messenger aangesproken door een man die ik vaag van vroeger ken. Ik voelde de bui al hangen want een uitnodiging voor facebook zelf  bleef uit. En ja hoor, binnen 2 gesprekken liet hij merken dat hij me wel heel graag in bed wilde hebben!  Nope, ik pas en heb de hoop dan ook eigenlijk gewoon opgegeven.

Mijn leven is dan ook vol genoeg, vol genoeg gebouwd ook. De zorg voor de kinderen die alle prioriteit heeft en daarnaast twee voetbalteams trainen…  Er blijft eigenlijk ook geen tijd meer over om zelf te sporten en dat vind ik prima. Ik voel me happy en daar heb ik niet speciaal een man voor nodig.

Tja… Kijken blijft altijd leuk, en zoals iedereen droom ik heus ook wel eens weg. Hoe zou het zijn als die ene leuke vent voorbij komt?

Die zeepbel prik ik ook vaak snel weer door met de dooddoener dat het  gewoon niet voor mij  is weggelegd. Maar ja,  als er dan zo’n fris hoofd op je raam klopt en vraagt of hij er even bij mag, is dat echt niet erg en vraag ik dan toch wel of hij misschien de binnenkant ook wil komen schilderen. Zijn reactie was: “  Ja natuurlijk,  maar heb jij dan misschien een slaapplek voor me want het heen en weer reizen voor deze klus is niet mis.”

Lachend geef ik aan ‘nee sorry, geen plek’ maar het ijs is gebroken. Wat gezellige praatjes verder vraagt hij dan toch mijn nummer; om gemakkelijker af te spreken mocht hij er weer bij moeten om te schilderen. Jaja… Zie ik in zijn blik nou wat anders of vergis ik me? Nee hoor geen vergissing, die avond heb ik al een leuk gesprek via whatsapp. Hmm… I like! Het maakt me vrolijk en als niemand het ziet sta ik breed te grijnzen.

blog-vlinders-in-je-buik-777x437

En nu is het dan weekend. Voor het eerst in tijden denk ik: ‘was het maar maandag’,  en vraag ik me af hoe ik dit zal aanpakken want hij is echt leuk en nog vrijgezel ook.

Moet ik brutaal zijn en hem mee uit vragen of het juist bij hem vandaan laten komen? Wauw, wat is dat lang geleden!

Ik ben het gewoon verleerd haha!  Weet echt niet hoe ik dit verder moet aanpakken. Wat ik wel weet is dat deze kriebels erg fijn zijn al loopt het uiteindelijk waarschijnlijk nergens op uit. Hij heeft me in ieder geval een goed gevoel en een glimlach bezorgd waar ik heerlijk op kan teren…voor nu!

Hoop jij ook nog steeds die ene leuke vent tegen te komen? 

Over de schrijver
Reactie plaatsen