De leukste voordeeluitjes met kinderen
03 mei 2017 
2 min. leestijd

De leukste voordeeluitjes met kinderen

Het weer wordt steeds beter waardoor we steeds vaker bezig gaan met het uitzoeken van leuke uitjes voor ons en onze kinderen. Het is heerlijk om af en toe met je kind ergens naar toe te gaan en samen zo te genieten.

Wij geven je een overzicht van de leukste voordeeluitjes met kinderen.

1. De dierentuin

Dit blijft leuk, voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt kiezen voor een kleine dierentuin in de buurt of voor een van de groteren in Nederland. Het vernieuwde Wildlands in Emmen is prachtig bijvoorbeeld en is echt de moeite waard om heen te gaan. Wil je liever naar een meer centrale plek in Nederland, dan kan je kiezen voor Burgers Zoo of Ouwehands Dierenpark. Er zijn talloze dierentuinen die bijzonder zijn om te bezoeken met je kind en bovendien zijn er veel acties voor bezoeken aan dierenparken.

De leukste voordeeluitjes met kinderen

2. Een attractiepark

Een attractiepark is zeker voor de oudere kinderen een fantastische ervaring. Of je nou voor een groot park als Walibi kiest of voor een park in Duitsland; de kinderen vermaken zich prima. Spaar in de supermarkt mee met de acties voor korting op attractieparken of zoek naar een actie op internet, zoals bijvoorbeeld van ponypark Slagharen. Bedenk vooraf goed wat je kinderen willen. Zijn ze gek op achtbanen? Dan is het verstandig om te kijken naar een park die dit ook voldoende biedt. Zo halen je kinderen het optimale uit hun dagje weg met jou!

3. Een weekendje weg

Een weekendje weg samen met je kind kan echt voor allebei super leuk en gezellig zijn. Denk goed na over de bestemming. Wil je lekker naar zee? Bedenk dan of dit voor je kind ook leuk is. Zoek een leuke plek in Nederland waar ook veel voor kinderen te doen is. Kies voor een hotel of arrangement dat gave aanbiedingen heeft. Soms kunnen kinderen gratis mee bijvoorbeeld. In andere gevallen past een familie arrangement beter bij je wensen.  Zo is er voor ieder budget wel iets te vinden. Als je vooraf goed nadenkt over wat je wilt zien of bezoeken, dan is het makkelijker om een geschikte plek voor overnachting te vinden.

De leukste voordeeluitjes met kinderen

4. Naar het bos

Simpelweg naar het bos is een voordelige activiteit die heel veel kinderen geweldig vinden. Neem lekker een picknickmand mee met allerlei lekkere broodjes. Kinderen vinden dit vaak heel speciaal. Tussendoor kan je een leuke speeltuin bezoeken of de dieren voeren bij de kinderboerderij of een pannenkoek eten bij een pannenkoekenrestaurant. Kinderen kunnen vaak zelf hun pannenkoek versieren. Dit is al een feest op zich!

Heb jij al leuke uitjes gepland met je kinderen?

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 21 Aug 2017

Monkeytown zit tegenwoordig in vrij veel plaatsen. Je betaalt alleen de entree van je kind, en volwassenen zijn gratis. Ik combineer het dan met een ochtendje (gratis) kinderboerderij, en daarna monkeytown. Met drinken erbij ben je 15 euro kwijt voor de hele dag!

Anonymous
Door

Anonymous

op 07 Sep 2017

Leuke ideeën om te doen inderdaad, wij gaan vaak naar het park om te picknicken en nemen we de hond mee.

Reactie plaatsen