Stoom uit mijn oren

Alleenstaande moeder 2Een nieuwe week… Deze week was de kuur van mijn zoontje afgelopen en ja hoor, het begon weer. Rick zat weer te beuken met zijn hoofd tegen het bed en hij zat met zijn vingers in zijn oren. Ik heb gelijk gebeld met de KNO arts en we mochten daar donderdag heen. Gelukkig heeft Rick geen oorontsteking mee, maar zijn oren zullen altijd een probleem blijven. Hij heeft gevoelige oortjes en daar moeten we het maar mee doen. Zwemmen mag, mits hij oordoppen in krijgt. Heb je een klein kind wel eens oordoppen ingedaan? Bij Rick werkt dit niet. Het is echt een gevecht en binnen 1 minuut heeft hij ze eruit gewurmd hahahah. Als hij iets niet wil dan wil hij het ook echt niet .

Rick zit momenteel in de periode ‘ik spuug mijn eten uit en ik eet alleen maar als ik het zelf mag doen’. Gevolg; Rick zit helemaal onder de vla hahahha en lachen dat hij dan doet.

Deze week is er weer veel gebeurt, de relatie met betrekking tot mijn ex is gedaald tot een dieptepunt. Eigenlijk ging het de afgelopen weken prima. Mijn ex belde en hij mocht Rick zien. Hij heeft zelfs al een keertje opgepast. Waarom het nu zo goed ging, had een reden. Ik had een omgangsregeling geformuleerd en mijn ex had gezegd dat hij hiermee akkoord ging. Ik heb duidelijk gezegd dat hij dit dan ook door moet geven aan zijn advocaat en dat we het dan kunnen afsluiten.

Maar toen…….. pffff word er nog steeds verdrietig van als ik er aan denk, toen ging het mis.

Ik kreeg een brief van zijn advocaat daarin stond als eerste zin: ‘Dhr….. gaat niet akkoord met de omgangsregeling’. Dit was een giga klap in mij gezicht, ik ben nog nooit zo boos geweest. Stoom kwam uit mijn oren en ik heb hem voor van alles uitgemaakt. Ik weet het, heel volwassen is het niet, maar ik moet bekennen dat ik absoluut geen spijt heb. Elke keer moet ik de goede vrede bewaren, moet ik hem uitnodigen om te komen want uit zichzelf doet hij helemaal niks. Ik heb alle seksistische opmerkingen geslikt voor wat het was, maar nu was mijn grens bereikt.

Alleenstaande moeder 1Toch heb ik mijn eigen gevoel weer aan de kant gezet en de eerste stap gezet. Ik heb mijn ex, nadat ik een week weinig had gehoord gesmstof hij kwam voor Rick. En daar kwam die aan met een mok met foto’s, voor moederdag, ik wist eerlijk gezegd niet wat ik ervan moest vinden. Afijn ik heb een een super moederdag gehad met super leuke en speciale cadeautjes (zie foto).

De komende week ben ik niet bereikbaar en ga ik heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Dus telefoon uit, mail uit en terug na de tijd van heerlijk alle tijd hebben. Voor mezelf en tijd voor elkaar.

Dit zijn de momenten waar ik enorm van kan genieten. Niks hoeft en alles mag, kortom ik ga genieten! Ik wens jullie een fijne week toe met veel mooie momenten met jullie kindjes!

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 23 May 2015

Heel herkenbaar zo heb ik een Mega verhaal waar je als moeder alleen maar kan bedenken dat dit niet meer kan... Ook al doe je je best maar niks helpt.

Reactie plaatsen