Mama Time

Deze week was het een echte ‘ik geniet van Rick’ en een ‘ik geniet van mama time’. Heerlijk heb ik van Rick genoten. Het was wel weer even wennen dat ik weer moest werken. Dit betekende om 5:15 eruit. Rick moest ook hier erg aan wennen, je zag hem kijken ‘wat is dit vroeg mama’. 

Ook heb ik enorm moeten lachen deze week steeds als Trijntje Oosterhuis op tv was en ging zingen, zong Rick mee zo leuk en lief om te zien.

Het normale leven is dus weer begonnen. Rick krijgt echt een eigen willetje, hij loopt rond door het huis alsof hij de man des huizes is. Dit is hij natuurlijk ook, maar hoe hij er rond loopt geweldig om te zien . 

Deze week ben ik bezig geweest met de tuin, ik heb het steeds zo druk dat er aardig wat achterstallig onderhoud was. Ook had ik een trampoline 2de hands op de kop getikt. En deze heb ik in laten graven. Ik wil natuurlijk niet hebben dat Rick na beneden valt van de trampoline.

Mijn tuin begint nu vorm te krijgen en word echt een kinderparadijs. Leuk voor Rick, ook is er gedacht aan Mama. Zo heb ik 11264355_672879362844892_1215862256_neen mooie moestuin gemaakt en kan ik binnenkort de eerste groenten eten. Het eten wat jezelf verbouwd is toch altijd het lekkerst. 

De laatste tijd kan ik koken wat ik wil, maar Rick zit in de fase ‘ik eet lekker helemaal niks wat jij maakt’. Alleen wanneer ik een patatje haal, dan eet hij dat op. Maar alles wat ik heb gekookt, eet hij niet. 

Hoe gaan jullie daar mee om? Kinderen die niet willen eten? 

Ik negeer het en bied hem niks anders aan, want ik heb het idee dat hij dan zijn zin krijgt. 

Deze week was het echte ‘mama time’. Samen met een vriendin heb ik heerlijk gefreubeld (zie foto) en natuurlijk met de foto van Rick. 

Daarna zijn we heerlijk uit eten geweest en daarna naar de bioscoop gegaan. We zijn na een thriller geweest. Ik ben nog nooit zo bang geweest, dit is helemaal niks voor mij hahaha. Maar wat hebben we leuke dagen gehad. 

Mijn vriendin is ook een happy single mom en uitjes komen niet vaak voor. Ik merk dat ik het prettig vind dat ik ook tijd voor mezelf heb.  Hierover praten met een vriendin, of gewoon lol hebben is heel erg helpend hierin. 

Mijn relatie met mijn ex is nog steeds problematisch . Hij is nu op de tour dat hij  me wil masseren en dat hij wil langskomen voor mij. Ik weet niet goed wat ik daar mee moet. Eerst vechten we elkaar de pan uit en later wil hij langs komen. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik er wel enorm veel lol om heb gehad en dat ik bijna incontinentie materiaal nodig gehad hahahhaha.

Ik ben in ieder geval over 1 ding uit, geef je een man 1 vinger dat trekt hij aan je arm. Geef je je arm, dan wil hij je lichaam hahahah

Bij hem draait het duidelijk niet alleen om Rick, ik zie dit als zijn tekortkoming. In mijn leven draait alles om Rick en eerlijk gezegd totaal niet om mannen. Ik moet er niet aan denken. Samen met Rick op de bank maakt mij gelukkig, daar kan geen kerel tegenop!

Over de schrijver
Reactie plaatsen