Me Jane, My Tarzan...
28 maart 2016 
5 min. leestijd

Me Jane, My Tarzan...

Ik haalde het thee-zakje uit mijn thee en zag hoe hij nog net op mijn schone (natuurlijk had ik dat ding net schoongemaakt, verdorie!) bar drupte voordat ik hem in mijn groene bak mikte. Met de telefoon tussen mijn schouder en oor geklemd pakte ik een dweiltje en veegde het druppeltje weg. Ik zat midden in een bel-sessie met een van mijn allerliefste vriendinnetjes en we waren verwikkeld in een enerverend gesprek over seks.

Of eigenlijk, het gebrek daaraan. Jacqueline was een single lady, net als ik. Op de respectabele leeftijd van 30-something zijn de single ladies in mijn vriendinnengroep schaars en dus diep gekoesterd.

“Ik weet het niet, maar sinds ik vrijgezel ben is mijn sex-drive op hol geslagen”, zeurde ik, “ het woord ‘jeuk’ is niet eens meer toereikend! Ik wil gewoon even lekker alleen maar fysiek bezig zijn en genieten.”

Jacq maakte instemmende geluiden aan de andere kant van de lijn. “Maar ik durf niet!” vervolgde ik. “Het lijkt wel of de leuke mannen zo dun gezaaid zijn dat het lijkt op zoeken naar een speld in een hooiberg. Die Robin is ook niet wie ik hoopte dat het was…” Robin was mijn enige ‘Tinder-date’ met wie ik trouwens nog nooit echt gedate had. Iets hield mij op het laatste moment steeds tegen om met hem af te spreken, en dat was achteraf maar goed ook. Hoewel mijn driften mij toch al een paar keer bijna in zijn armen hadden geduwd, werkte tot nu toe mijn verstand nog net goed genoeg om niet helemaal aan mijn eigen gevoel voorbij te gaan om mijn behoeftes te bevredigen. Mijn ex was geen optie, Tinder-dates durfde/wilde ik niet en ik ken ongeveer nul leuke vrijgezelle mannen. “En dit dorpje is zo klein! Als ik hier toch eens iemand voor een nachtje mee naar huis zou nemen dan staat het diezelfde ochtend nog in het plaatselijke sufferdje.” Jacq schoot in de lach. “ Lieve schat, we leven in 2016, wat doe je moeilijk? Voor wat diepgaand genot hebben wij toch allang geen mannen meer nodig?”

Online zigzaggend tussen butt-plugs en sexschommels eindigde ik bij de Roze Stotende Rabbit Vibrator. Het stotende element was nieuw voor mij en ik hoopte vurig dat mijn nieuwe roze vriend mij een voldaan gevoel kon geven.

Ook Jacq had besloten dat het tijd werd voor een nieuwe roze vriend voor haar en samen drukte wij op ‘bestellen’. Het was een grappige nieuwe mijlpaal in onze vriendschap. De volgende dag stond de koerier al vroeg voor de deur. Ik pakte mijn pakketje uit en legde mijn nieuwe vriend voor mij neer. Zorgvuldig stopte ik de batterijen erin en drukte op de knopjes om te zien wat er gebeurde. De twee konijnenoortjes trilde, check, de kraaltjes draaide heen en weer, check en last but zeker not least, de kop maakte stotende bewegingen, check! Dit was een vibrator waar ik naar uit zag…

’s Avonds schonk ik een wijntje voor mijzelf in, stak de kaarsjes aan en stapte onder de douche. In het kaarslicht scheerde ik mijn benen, waste mijn haren en zorgde dat ik van top tot teen helemaal fris en fruitig was. Op de heerlijk foute tonen van “Freak me” van Silk sponste ik mijzelf goed in en zag hoe mijn borsten op en neer bewogen toen mijn ademhaling versnelde.

Een paar wijntjes verder lag ik in bed en stopte mijn roze vriend onder de dekens, hij was nog warm van het water waar ik hem mee had afgespoeld en voelde daardoor niet vreemd koud aan. Heel voorzichtig bewoog ik de konijnenoortjes op en neer en heen en weer over mijn meest gevoelige puntje. Ik werd steeds warmer van binnen. Het werd heet en het gevoel van een lustig welbehagen verspreidde zich via mijn buik naar de rest van mijn lichaam.

De harde kop drukte tegen mij aan en gleed langzaam naar binnen. Ik sloot mijn ogen en voelde alleen nog maar. Ik voelde hoe mijn hele lijf reageerde op de bewegingen, mijn benen gleden Me Jane, my Tarzan...verder uit elkaar terwijl ik de trilstand van de oortjes een standje hoger zette.

Ik werd warmer en warmer en bewoog steeds heftiger en sneller onder de dekens. Mijn hoogtepunt kwam steeds dichterbij. Ik zette de laatste nog ongebruikte functie aan. Bij de zwoele geluiden van “Black coffee” van All Saints voelde ik hoe mijn lijf overgenomen werd door hete kronkelende gevoelens en mijn nieuwe vriend stootte deze gevoelens steeds dieper mijn lichaam in. Mijn lijf schokte steeds meer en ik kon mezelf niet weerhouden om een aantal keer met mijn bovenlijf omhoog en mijn billen in het bed gedrukt in een rare kronkel te schieten. Ik werd nog heter en merkte dat alles steeds gevoeliger werd. Een warm verdovend en overheersend gevoel begon zich via mijn buik steeds meer omhoog te verspreiden.

Ik gooide mijn hoofd achterover in het kussen en hoorde hoe ik onbewust kreunde van genot toen het gevoel mijn wangen had bereikt en ik tot in iedere vezel van mijn lijf alleen maar warmte en genot voelde.

De konijnenoortjes trilden ieder aan een kant van mijn clitoris en de kloppende bewegingen brachten mij tot een intens en overweldigend hoogtepunt.

Daar lag ik dan, nog na puffend en kreunend, met een roze vriend in mijn hand.

Nagenietend, moe en voldaan keek ik naast mij en zag een leegte. Ik lag daar alleen, er was niemand om mee na te knuffelen of mee in slaap te vallen. Het gevoel van eenzaamheid, dat ik had verwacht, bleef uit. In plaats daarvan nam ik die extra ruimte ook gretig in beslag en sloeg de koele kant van het dekbed tegen mijn nog hete lijf aan. Dag wanhopige Tinder-dates, Hallo Tarzan!

Oeh lala, dit is een gedurfde Naughty Monday, complimenten voor de schrijfster. Me Jane, my Tarzan…

Over de schrijver
Reactie plaatsen