Mijn ex is een narcist
22 september 2015 
1 min. leestijd

Mijn ex is een narcist

Anoniem verhaal van een alleenstaande moeder: “Mijn ex is een narcist”

 “Ik was een heel gelukkige moeder toen mijn dochtertje op de wereld kwam. Helaas is alles veranderd toen mijn ex-partner narcistische trekjes begon te krijgen. Nu kan ik zeggen, mijn ex is een narcist. Ik mocht niks en alles wat ik deed was fout. Het ergste is: ik deed alles voor hem, maar hij was niet tevreden over mij, want ik was niet goed volgens zijn geloof. Maar dat wist hij in het begin, waarom was ie dan met mij begonnen? Blijkbaar draaide alles om de seks. 

Ik heb er 5 jaar terug een punt achter gezet. Ben nu helemaal happy en single!!! Ik kan niet vertellen in wat voor hel ik leefde. Zijn er nog meer zulke sterke vrouwen en happy single moms? Reageer hieronder en laat je moed zien! We zijn niet zwak, maar waardevol en sterk vergeet het niet.”

Soms krijgen we een verhaal binnen van een alleenstaande moeder, met de vraag of we die willen plaatsen op onze website. Zo ook het bovenstaande verhaal van een alleenstaande moeder die graag anoniem wil blijven. Zij heeft te maken gehad met een narcistische partner, maar is hieruit gekomen en kan nu oprecht zeggen dat ze gelukkig is. Dit wil zij graag met jou delen, zodat je ziet dat er altijd licht aan het einde van de tunnel is. En daarnaast ben jij niet de enige die te maken heeft met een ex die een narcist is. Helaas hebben veel vaders die hun verantwoordelijkheid niet nemen, deze trekken. Maar zoals deze dame al zegt, we zijn super sterk en samen kunnen we het aan!

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 23 Sep 2015

Precies hetzelfde meegemaakt. Mijn benen uit mijn reet gelopen voor hem, hem met alles geholpen en nooit werd het gewaardeerd. Deed ik alles was het fout, deed ik niks was het ook fout. Nooit enige waardering gekregen. Altijd op zoek naar andere vrouwen..vreselijke tijd! Heb het er nog steeds moeilijk mee maar er komt een dag dat ik blij ben dat ik hem heb verlaten.

Anonymous
Door

Anonymous

op 23 Sep 2015

Hier ook precies hetzelfde meegemaakt ik had al 2 kinderen en met hem nog 2 meiden gekregen. hij zit voorlopig nog wel vast en ik kan zeggen met 4 kinderen ben ik nog steeds een happy single mom!

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Jun 2019

Hoi medegenoot power Mom,Precies hetzelfde fijn om te weten dat ik niet alleen ben .Alles voor deze gozer gedaan ! Zodat hij net als mij op het rechte pad blijft . Huisje boompje beestje !DOM mannen kun je niet veranderen je bent z'n moeder niet ! Als zijn moeder niks doet wie ben ik ?? We verschillen 7 jaar dus Mr. Is 38 and you still act like a mommas little boy? Grown up!Maar dat wordt niet gezien !! Alleen wat IK SLECHT heb gedaan en zijn fouten zijn minder erg ????Niet gepland , maar wel gewenst mooi dochtertje ! Ook een gedoe .. te vroeg geboren . 23 weken en 6 dagen.. ! HEL ! Leek wel of hij ZWANGER was.Je verwacht een steun pilaar ogh ogh ik was stond er alleen voor en niemand om mij heen luisterde ! Altijd ja , maar je bent zelf ook eigenwijs !Nee !! Hij draait alles in voordeel van zichzelf ! 5 minuten ben je the Devil ! 5 min erna ben je een zielig huilende baby! Is niet erg als mannen huilen , maar dit pakte mij niet meer! Hij huilde nog meer dan ik!En tot heden na 4 jaar is hij nog steeds bezig !! Het moet stoppen ! Geblokt !Maar ja blijft vader van mijn kind ! Ik hou een logboek bij , om mensen te laten zien dat ik niet van een mug een olifant maak !! En zwijgen is de beste medicijn !! Maar ik heb ook gevoel tot heden !! Sociaal fobie ! Angsten allemaal gecreëerd door een narcistisch persoon.Walgelijk dit wens je aartsvijand niet eens !! Pff maar goed fijn om te delen en te luchten !VOEL MIJ KIP LEKKER ! En dat ziet hij ook ! Dat maakt hem nog bozer! Zolang mijn leven slecht blijft en zijn leven door gaat is hij gelukkig ! Hij wilt dat onze dochter bij hem moet komen wonen ! Dikke doei vinger waar de zon niet schijnt ! Blijf bidden hopen en geloven , mocht iemand tegen komen , hopelijk stopt deze nonsens .Ik herken alle narcistisch trekjes ! Voel mij net een specialist je verdiept jezelf waar je nooit in zou verdiepen.Toch positief dat je dingen eruit leert !! En niet nog een keer gaat vallen in dezelfde patroon ! Daarom date ik niet en ben meer op mezelf en sceptisch.XXX BlackMomma

Reactie plaatsen