Mijn ideale huis voor mijn meisje en mij
30 november 2019 
3 min. leestijd

Mijn ideale huis voor mijn meisje en mij

Wanneer ik fantaseer, denk ik aan ons toekomstige huis. Het is een huis wat ligt aan het water, we hebben een mooie tuin en een tuinhuis waar ik coaching kan geven. Mijn dochter kan lekker buiten spelen met haar vriendjes uit de buurt en we zitten op loopafstand van het bos of plas. Het huis heeft 3 slaapkamers en een zolder. Een zolder die ik helemaal “zen” in ga richten. Kussentjes op de grond, lekkere wierook en rust. Want ik verlang zo naar nog meer rust en wat lijkt het me heerlijk om een hele kamer vol rust te hebben.

Mijn ideale huis

Mijn ideale huis

In mijn ideale huis is de huiskamer licht en geeft meteen een fijn gevoel door de leuke accessoires die overal hangen of staan. Natuurlijk ook met de kunst die m’n dochter heeft gemaakt. De vloer in de huiskamer heeft van die donkergrijze vloertegels (douche-concurrent.nl is een aanrader) waar je de lijntjes tussendoor niet goed van ziet, zodat het op een robuuste vloer is. Stoer en toch classy. Ik heb een super relaxte bank en 2 van die ‘gekke’ vrolijke stoeltjes. Een beetje “kek” zoals m’n moeder zou zeggen.

De wc beneden is een beetje ‘mediterraans’. Je weet wel, met van die kleine, vrolijke en kleurrijke tegels. Wanneer er visite is brand ik er kaarsjes, zodat zelf het toiletbezoek benoemingswaardig is.

Mijn ideale huis

Mijn ideale huis

In de tuin zet ik zo’n heerlijke lounge bank neer, waar ik heerlijk op kan chillen wanneer m’n meisje speelt met haar vriendjes. Waar ik goede gesprekken met vriendinnen ga hebben en waar heel veel goede koffie en lekkere wijn wordt gedronken. Een bank waar veel op gelachen gaat worden, en vast ook gehuild. Want alles mag er zijn.

Mijn dochters slaapkamer is een heerlijke meisjeskamer waar ze graag speelt. Een kamer met veel ruimte en waar het opgeruimd is (mijn wens, vast niet die van haar haha). Mijn slaapkamer heeft een groot bed, prachtige gordijnen en een warme vloerbedekking. En natuurlijk is er nog een logeerkamer, zodat m’n ouders gemakkelijker een paar nachtjes kunnen komen logeren.

Mijn ideale huis

Mijn ideale huis

En ik droom al zo lang over m’n ideale badkamer van mijn ideale huis. Ik weet nog wel toen ik lang geleden met mijn toenmalige vriend een nieuwbouw huis kocht, ik de badkamer aanschaffen het leukste vond. En dan vooral de tegeltjes voor de muur. Dan denk je misschien, wat is er leuk aan een wandtegel kopen, maar ik werd zo blij van die kleine mozaïek tegeltjes. Van die tegeltjes die je ook vaak in toiletten van restaurants ziet, ik word daar altijd zo vrolijk van.

Mijn ideale huis…. Ik voel dat ie dichtbij is en tot die tijd blijf ik lekker dromen en fantaseren. Waar droom jij over? 

*Dit is een review. Hierin geven we altijd onze eerlijke mening*

Over de schrijver
Reactie plaatsen