Mijn Tinder teleurstelling
13 december 2015 
5 min. leestijd

Mijn Tinder teleurstelling

Daar zit je dan.. ’s Avonds op de bank, je vreselijk te vervelen en er komt in je op dat je via Tinder misschien nog wel met volwassenen kan praten. Je bent al de hele dag bezig om te communiceren met je kinderen, dus een volwassen gesprek zou best goed kunnen zijn.
Had al heel lang niet meer op Tinder gekeken omdat ik zelf een partner had, dat over is door extreme jaloezie en ik verloor mezelf daardoor. Liefde maakt blind… Tijd voor wat anders/nieuws toch? Niet wetende dat het zou uitlopen op mijn Tinder teleurstelling…
 
Mijn Tinder teleurstellingMet goede moed log ik in met mijn Facebook-account en ik begin met mannen liken. De meesten zijn eigenlijk best pervers en die like ik dan ook niet. Erg genoeg zitten er ook getrouwde mannen op Tinder en ook bij hen swipe ik naar links! Verraders. Ze hebben de meeste bizarre teksten op hun profiel staan dat ik er naar van word. Zoals “Zoek je spanning? Zit in een relatie omdat de seks niet meer is wat het was? Swipe dan naar rechts..”
Of “Ben een getrouwde gesettelde man en ik zoek spanning voor erbij, wat niet weet wat niet deert!” Walgelijk.
Waarschijnlijk ben ik dan van de oude stempel, want als het niet gaat in je relatie zorg je er samen voor dat het goed verloopt, desnoods met therapie. Dat ben ik!
 
Ik blijf swipen naar links want het bevalt me totaal niet wat ik zie. Ook al voel ik me alleen op sommige avonden, dit is het ook echt niet voor mij. Totdat ik een man tegen kwam met een leuk gezicht en een spontane lach. Niet geschoten is altijd mis toch? Ik klik op het hartje en we hebben een match! De man is twee jaar jonger dan ik en we raken in gesprek. Tot zover gaat het nog goed. Na een paar dagen af en aan met elkaar praten wisselen we van nummer en we praten verder via WhatsApp.
Ook dat verloopt prima, totdat er een opmerking wordt gemaakt over, uiteraard, seks. Ach, ben best openminded, dus ik praat met hem erover.
Wel op een normale manier en niet over mijn grens heen gaan. Dat had ik mijzelf al voorgenomen voordat ik op Tinder ging.
 
Vandaag realiseerde ik mij dat het dus zodanig overheerst, het onderwerp seks, dat mijn zin om nog met hem verder te praten eigenlijk gezakt is. Ook omdat ik een single mom ben die niet altijd maar oppas kan of wil regelen om met iemand af te spreken. Toen ik hem had gezegd dat ik voor vandaag geen oppas kon regelen, merkte ik al vrij direct dat de interesse vanuit zijn kant anders werd. Ik heb niet eensMijn Tinder teleurstelling gevraagd of iemand op mijn zoon wilde letten hoor. Dit was een test en daar is deze jongeman flink voor gezakt! Het examen was eigenlijk voor dinsdag gepland, maar ik denk dat ik hem sowieso al laat zakken. Dit is mijn Tinder teleurstelling. Ik denk dat ik al dat internet gedate en apps, links moet laten liggen, want vrolijk word ik er echt niet van. Juist het tegenovergestelde.
 
Uiteindelijk ga je als single mom vanzelf wel denken dat je beter alleen kunt blijven, en niet meer zo op zoek moet gaan naar ‘the perfect guy’. Ik heb de hoop niet opgegeven om iemand tegen te komen, en zal ooit ook wel gebeuren.
Maar er naar op zoek gaan is alleen maar een grote teleurstelling als het aan mij ligt! Welke man zit er nou te wachten op een alleenstaande moeder die haar kind 24/7 bij zich heeft?
Blijkbaar geen enkele, en het respect is ver te zoeken via zo’n app. Ik laat de wanhoop varen, want beter alleen zijn en niet ziek zijn van teleurstellingen als wel op zoek gaan en maar steeds tegen dezelfde steen aan stoten.
 
 Veel liefs, Miriam
 
 Wat zijn jullie ervaringen met die date-apps? Kwam er een relatie uit of ging je juist, net zoals ik, er niet meer op? Laat je reactie hieronder achter.
 Lees ook dit blog van Miriam:
Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 13 Dec 2015

Herkenbaar, geen ervaring met Tinder maar wel met tig andere sites/apps......overal kom je trouwens dezelfde mannen tegen, met een net iets anders profiel ;-) Het is idd zwaar irritant en frustrerend dat na een aantal leuke gesprekken altijd weer sex de boventoon moet zijn. Kom op we zijn vrouwen, geen wandelend lust object. Sex komt vanzelf wel als die klik er is en ook al ben ik zeer open wilt dat nog niet zeggen dat ik constant maar wilt appen over sex, alle standjes, wat ik wel en niet lekker vind.Vandaar jaren geleden alle profielen/apps verwijderd......als je geen normaal volwassen gesprek kan voeren dan maar helemaal niet meer.

Anonymous
Door

Anonymous

op 13 Dec 2015

Zelf heb ik ook ervaring met datingssites en tinder. Mijn ervaring is dat je zulke dingen beter kunt laten voor wat het is, want bij mij heeft het alleen maar heel veel onrust gebracht. Ik hoop echt nog weleens de ware te ontmoeten en zo niet: dan heb ik alleen ook een prima leven.

Anonymous
Door

Anonymous

op 13 Dec 2015

Je verhaal komt mij zo bekend voor haha. Ook ik heb Tinder een aantal maanden links laten liggen. En ook ik zat een avond alleen thuisopdracht de bank en dacht " laat me ff kijken wat er op Tinder te vinden is. Zal er dit keer degene tussen zitten waar een klik mee zal hebben?"Maar nee hoor, tuurlijk niet. Wat een teleurstelling zeg. Niet alleen in Tinder maar ook in mezelf. Dat ik echt dacht dat het mogelijk zou zijn om daar een normale man te vinden. Dus heb ik de Tinder app maar gauw van mijn telefoon verwijderd. En dit keer voor altijd.

Anonymous
Door

Anonymous

op 13 Dec 2015

Tja, zo'n ervaring had ik net ook op Tinder. Leuke man, maar begon na 4 zinnen al over naar de sauna gaan en of ik van bloot hield. Laat maar......gelijk de match opgeheven, niks voor mij dit en ben echt niet preuts ofzo, maar zo snel hoeft het voor mij niet!

Anonymous
Door

Anonymous

op 13 Dec 2015

Hallo ladies! Het is echt vreselijk he... Toevallig had ik gisteravond een luchtig gesprek met ene Luuk uit Weert, weliswaar 26 jaar maar ach, misschien denken zij anders he..not... :( .. Deze jongen begon gelijk over een date, en toen ik zei dat ik niet kon gisteravond werd ik ge-unmatcht! Wauw, die zag ik niet aankomen..op mijn profiel staat namelijk dat ik 24/7 single mom ben.. dat moet begrijpbaar zijn toch? xD. Ik kan niet impulsief afspreken, ik ben van aard misschien impulsief als ik mama-off ben maar dan echt niet!Hartstikke bedankt voor het lezen en de reacties!Liefs, Miriam

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Dec 2015

Hoi Miriam en andere moms,Dit herken ik helemaal. Ik ben ook 24/7 single mom. Ik vind het ook echt een afknapper als zo'n tinder (of van Andere app's ) vent niet eens begrijpt dat je niet zo snel kan afspreken. Vind het ook vaak niet de moeite waard om oppas ervoor te regelen. Als je wat langer chat met elkaar dan kan je diegene wel beetje leren kennen. Als de interesse dan al afzakt dan weet ik al genoeg... Ik ben ook al heel wat jaren alleen maar hoop nog wel steeds een maatje te vinden. Groetjes

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Dec 2015

Ja Tanja, zo moet het ook toch? Alleen ik heb dan wel de ervaring dat de man in kwestie dan snel wil afspreken omdat ie wil weten wat voor vlees ze in de kuip hebben, ipv weken kletsen via app of zelfs bellen. Of de foto's liegen zeg maar :S ... Zo heb ik het al een paar keer meegemaakt helaas! Ik laat al die Tinder ongein varen en als ik me een avondje verveel kijk ik soms nog maar voor de rest doe ik er niks meer mee :)

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Dec 2015

Hoi allemaal, Wat is lees is zeker herkenbaar, maar toch heb ik ook een hele goeie ervaring met Tinder. Ik heb hierdoor mijn huidige vriend ontmoet waar ik nu 7 maanden mee samen ben. Ik was van te voren sceptisch met het aanmaken van een profiel. Hij achteraf ook, dat zorgde misschien juist wel voor de match (-; Tussen die hele stapel "mannen met maar 1 doel" zat voor mij toch die ene leuke vent!

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Dec 2015

Heel leuk om te horen Kitty! Toch nog iemand die geluk heeft met Tinder :). Geniet ervan meis!

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Dec 2015

Ik ben een 24/7 single mam van 53 van een zoon van 15, ik heb me nog niet in het daten gestort want ik heb er 8 jaar geleden ook het een en ander mee meegemaakt. Ik denk er wel over maar soms vraag ik me af of het nog wel zin heeft als we als wipkip worden behandeld. Zijn er single moeders van mijn leeftijd die daar ervaring mee hebben? Jullie zijn allemaal nog zo lekker jong, dat komt wel goed ;)

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Dec 2015

Zeker herkenbaar! Tot nu toe 2 leuke matches gehad, waarmee het ook echt klikte en mijn dochter voor hun geen probleem was,maar wel voor zijn ouders. Dus de eerste heeft me laten gaan en met de 2e ga ik nu al bijna 6 maanden. Maar de rest was idd enkel uit op sex. Walgelijk!

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Dec 2015

Hallo Elizabeth,Qua leeftijd maak het niet uit welke apps of sites je gebruikt hoor. Dat kun je instellen en dan raak je vanzelf aan de praat met je leeftijdsgenootjes. Niet iedereen word als wipkip behandeld, maar merendeel wel xD. Dus het is gokken voor een ieder van ons! Probeer het en als het je niet bevalt hef je je account op :)

Anonymous
Door

Anonymous

op 15 Dec 2015

Over mijn ervaringen heb ik op Flairathome een grappig blog geschreven, niet omdat het nou allemaal zo om te lachen is maar meer om de profielen (teksten en foto's) van de mannen. ;-)

Anonymous
Door

Anonymous

op 17 Dec 2015

Ik heb een paar hele leuke ervaringen. Vier (keurige, seksloze ;-)) dates waarvan eentje bijna een jaar geleden. Daar ben ik aan blijven plakken tot voor kort. De relatie is helaas over door zijn bindingsangst, ontzettend gek op elkaar, maar het lukt niet...... :( Het was mijn eerste relatie na mijn scheiding en die heeft me wel onwijs veel goed gedaan voor mijn zelfvertrouwen....

Anonymous
Door

Anonymous

op 17 Dec 2015

Hallo Miranda,ook zulke mannen zijn er! Dan zijn ze super leuk en dan blijken ze bindingsangst te hebben :( ... Heb je nog wel contact met de beste man?Liefs, Miriam

Reactie plaatsen