Mijn wens voor jou
2 januari 2019 

Mijn wens voor jou

De eerste periode van het nieuwe jaar. Ik vind het altijd mooi om terug te kijken op het voorgaande jaar. Om te kijken wat er allemaal gebeurd is.

De dingen waar ik trots op ben. De dingen die ik graag anders had gezien. De lessen die ik heb geleerd. De dromen die zijn uitgekomen. En de dromen die nog niet zijn gerealiseerd.

Dus rondom het einde en het begin van het jaar, sta ik even wat langer stil. Geef ik mezelf wat extra aandacht. Om te kunnen leren van het afgelopen jaar en deze groei mee te nemen naar het volgende jaar.

Heb jij jezelf die rust en tijd ook eventjes gegund?. Al zijn het maar 5 minuutjes. Jezelf eventjes wat tijd en ruimte geven.

Kijk eens terug naar het afgelopen jaar. Kijk naar wat je allemaal bereikt hebt. Naar waar je doorheen bent gegaan en gekomen. Hoe je bent blijven staan. Wat voor een geweldige moeder je bent geweest. En wat er allemaal is gelukt.

Wat had je anders gewild, anders gehoopt? Pak die punten als nieuw doel voor volgend jaar. Het verleden kunnen we niet meer veranderen. Dat ligt achter ons.

Verspil geen tijd aan spijt hebben wat niet is gebeurd of wat niet is gelukt.

Gebruik die tijd om te bedenken wat je kunt doen om deze dingen het aankomende jaar wel te bereiken. We hebben invloed op de toekomst en die heb je veel meer dan je misschien wel denkt. Dus pak die punten die je anders had willen zien en schrijf op wat je wilt bereiken in 2019.  En vergeet er niet acties aan te koppelen.

Lieve jij, ik wens jou een heel positief, gelukkig, liefdevol en gezond 2019. Een jaar waarin het weer wat meer om jou mag gaan draaien. Een jaar waarin je los mag laten wat je niet meer nodig hebt. En een jaar waarin je aan mag pakken wat bij jou hoort. Liefde, geluk, gezondheid, geld, overvloed en vooral heel erg veel plezier.

Laten we samen blijven dromen. En ervoor zorgen dat onze dromen uitkomen. Dreams Come True! 

Liefs Myra

PS:

100 plaatsen beschikbaar:

Dinsdag 8 januari om 20.30 geef ik voorlopig de laatste Online Training “2019: Time for You” waar ik mijn 15 single mom doorbraken met jou deel. Je schrijft je hier gratis in.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down