De nieuwe markt voor single moms: de twintiger
03 april 2016 
3 min. leestijd

De nieuwe markt voor single moms: de twintiger

Sinds kort zijn mijn ogen geopend. En dat wil ik jullie uiteraard niet onthouden! De nieuwe markt voor single moms: de twintiger. Check out my story:

Stel je voor je staat in de kroeg en na wat drankjes merk je bij jezelf op dat die jongen achter de bar toch echt wel aantrekkelijk is… Je kijkt hem nog eens aan. Lacht hij nou naar mij? Jaha, hij lacht naar jou! Fuck…Wat heeft hij een leuk koppie! Hoe kan dat nou, denk je bij jezelf? Hij is way out of your league… Je had ‘bij wijze van spreken’ z’n moeder kunnen zijn! Na wat meer drankjes, loop je gewoon op hem af, want zo ben je, een single mom met ballen die niks te verliezen heeft! Na urenlange gesprekken over van alles en niets, met wat uitdagend geflirt tussendoor, loop je alleen de tent uit met een afspraak om samen een keer naar een striptent te gaan (stond nog op je bucketlist, dus waarom niet?!). De wereld ligt aan je voeten en je geniet ervan!

Na wat onderzoek de volgende dag app je hem: “Ben je eigenlijk wel 21?, want anders kom je die striptent niet in!” Hij appt terug: ‘Nee!’

Is dit voorval nou een incident of een trend? Vinden twintigers oudere vrouwen leuk? Mega interessant om nader te onderzoeken dus! Ik besloot mijn Tinder account instellingen qua leeftijd te verjongen, hoppa, vanaf 20! Niet snel daarna had ik mijn antwoord. Ik heb echt nog nooit zoveel superlikes ontvangen in één dag, bijna allemaal van jongens tussen de 20 en 25! Dit is geen incident, dit is een ‘vergeten markt’! OMG

Hoe komt dit nou, dat jongens van begin twintig geïnteresseerd zijn in oudere vrouwen? Dit was natuurlijk hét onderwerp van gesprek bij een van de Superlikes die ik naar rechts swipte!

Thom: bloedmooi, 22, strak lijf, tijdelijk thuiswonend (alsof ik niet thuis woon…haha, bij zijn ouders dus), studerend aan de universiteit. Hij opende met: ‘Ik was even aan het

De nieuwe markt voor single moms: De twintiger

De nieuwe markt voor single moms: De twintiger

bedenken hoe een man eruit zou zien die voldoet aan al jouw afknappers haha’ (ja, in mijn Tinder profiel houd ik een dynamische lijst bij van wat mij niet boeit aan mannen). Hij was de ijverige student die behalve hard werken ook expert is in bankhangen, nou kijk, dat laatste zocht ik! Maar waarom viel hij op oudere vrouwen? Zit je lekker? Hier komt hij dan: “Ik vind oudere vrouwen gewoon veel interessanter, echt in elk opzicht. Dames van mijn leeftijd ben ik altijd snel op uitgekeken, klikt niet echt. Een oudere vrouw heeft meer levenservaring, meer passie en is oneindig interessanter dan die meiden van mijn leeftijd! Gewoon een vrouw die vrolijk in het leven staat en juist die ervaring die oudere vrouwen hebben zie ik echt als super aantrekkelijke bonus! Oudere vrouwen hebben gewoon ‘iets’ wat je nooit gaat vinden in iemand van 22.” Are we feeling it?
Is het dan onze levenservaring, weten wat we willen, onafhankelijkheid, zelfverzekerdheid waarin we het winnen? Ja! Een relatie met een oudere vrouw? ‘Tja, waarom niet’ zegt Thom, ‘Als ik happy ben…’, ‘Fuck de rest!’ voeg ik er recalcitrant aan toe.

Ik zocht in mijn mannen altijd karakter…een echte vent! Ik viel ook vaak op oudere mannen, de vader van mijn kind is 11 jaar ouder. Zij hadden meer levenservaring en konden me soms zaken vanuit een hele andere invalshoek laten bekijken. En zo’n dominantje als ik had ook een stevige vent nodig.

Misschien is het wel zo dat ik nu zelf dat karakter ben…een echte vrouw! Ik begin die jongens toch te snappen…

Thom en ik gaan op date. Ik ben benieuwd… 😉

De nieuwe markt voor single moms: de twintiger. Hoe denk jij daarover en wat is je ervaring hiermee? Laat je reactie hieronder achter.

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 22 Feb 2016

Beste redactie, Heeft u een e-mailadres voor mij? Ik zou graag iets willen vragen.

Anonymous
Door

Anonymous

op 23 Feb 2016

info@happysinglemoms.nl

Anonymous
Door

Anonymous

op 03 Apr 2016

De date met Thom heeft inmiddels plaatsgevonden. Nul chemistry. Grappig hoe iemand online kan boeien en offline niet. Die barman echter.... ;-)

Anonymous
Door

Anonymous

op 03 Apr 2016

Ik heb gedate met jonge mannen, soms 20 jr verschil, je merk er niets van, ze houden je jong, en wat is er mis mee om eens gewoon goed te genieten van een mooi strak lijf.

Reactie plaatsen