Win een Nijntje Servies pakket
07 juni 2015 
1 min. leestijd

Win een Nijntje Servies pakket

 

Onlangs werden wij erg blij gemaakt met een geweldig Nijntje servies pakket van Rosti Mepal. Vol spanning pakte Isabella (een van onze dochters) het pakketje uit wat de postbode net had gebracht. Toen ze het pakketje had opengemaakt verscheen er direct een hele grote glimlach op haar mond. Ze  zag namelijk Nijntje bordje, Nijntje kommetje, 2 bekertjes van Nijntje en een Nijntje bestek in vond. Als ze ergens gek van is, dan is het wel van Nijntje (ze slaapt met maar liefst 3 grote Nijntje knuffels in bed). Je snapt natuurlijk wel dat zij niet kon wachten met eten, wat een geweldig Nijntje servies! Ze wilt nu iedere dag alleen maar van haar Nijntje bordje eten en drinken uit haar Nijntje kop. In de ochtend eet ze haar pap uit het kommetje en in de middag haar brood van het bordje. Dat bordje moet ik dan snel afwassen, omdat ze er in de avond ook van wilt eten (het servies kan overigens wel gewoon in de vaatwasser gelukkig). Natuurlijk staat bij iedere maaltijd haar Nijntje glas of beker op tafel. Ze drinkt bijna alleen nog maar uit deze gewone bekers, geweldig! 

De meeste kleintjes vinden Nijntje geweldig. Het is dus leuk om zelf te kopen of om cadeau te doen. Op deze manier kunnen de kleintjes op een speelse manier leren eten of drinken. Rosti Mepal heeft trouwens een breed keuze assortiment van Nijntje en Dick Bruna kinderservies. 

Wil jij ook zo’n geweldig pakket winnen? Dat kan, want wij mogen van Rosti Mepal 1 Nijntje servies pakket (bord, kom, 2 bekers en bestek) weggeven!

Hoe kan je winnen? 

1. Download ons ebook aan de rechterkant van deze pagina (wanneer je dat al gedaan heeft, hoef je dat niet meer te doen. Wij kunnen dit in ons systeem zien). 

2. Schrijf hieronder voor wie je dit setje wilt winnen en waarom

14 juni maken wij de winnaar bekent! 

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 07 Jun 2015

Ik wil dit setje winnen voor mijn zoontje van 2. Hij is vandeweek geopereerd aan zijn oren (buisjes erin) en zijn neus- en keelamandelen zijn verwijderd. Eten gaat nog lastig en doet pijn. Hij is gek van Nijntje en het zou dus leuk zijn als hij straks weer gewoon kan eten met Nijntje!

Anonymous
Door

Anonymous

op 07 Jun 2015

Geweldig, dat zou mijn zoontje van deze nijntje set vinden! Voor mijn lieve, kleine man zou ik deze set graag willen winnen. Zodat hij met nog meer plezier van zijn eten kan genieten.

Anonymous
Door

Anonymous

op 10 Jun 2015

Voor mijn zoontje Julian. Vanaf het moment dat ik begon met voorlezen was Nijntje al meteen favoriet. Hij is nu net 1 jaar geworden en er wordt gewoon niet geslapen als er geen nijntje voorgelezen is. Sterker nog: het is Nijntje die elke avond een kusje krijgt, mama toch echt nog niet

Anonymous
Door

Anonymous

op 10 Jun 2015

Voor mijn kleine kanjer. Geboren met 28 wkn en mijn grote held. Omdat hij een moeilijke start heeft gehad en heeft laten zien dat hij een vechter is!!

Anonymous
Door

Anonymous

op 10 Jun 2015

Voor mijn buurvrouw. Ze is in verwachting van een tweeling. Gun het haar van harte.

Anonymous
Door

Anonymous

op 11 Jun 2015

Ik wil graag winnen voor mijn kleine meisje bijna 2 word 24 juni helemaal gek van Nijntje ken alle dvd s uit me hoofd. Deze moeten steeds opnieuw aan. Sins 2 weken medicijnen vrij van haar hartje

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Jun 2015

Ik zou het graag willen winnen voor mijn schattige nichtje. Ze wil dit heel graag hebben, maar helaas liet mijn budget dat niet toe.

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Jun 2015

Ik wil het setje graag winnen voor mijn dochtertje. Ze is ruim anderhalf en ook helemaal fan van Nijntje! Ze praat nog niet, maar weet het heel goed duidelijk te maken als ze Nijntje wil zien.. Dan komt ze met boekjes aan of ze pakt mijn telefoon, drukt op een knopje, veegt over het scherm en opent via het google icoontje youtube.. ;) Mijn kleine boef zou dit setje prachtig vinden!

Anonymous
Door

Anonymous

op 16 Jun 2015

Ik zou deze supergave set graag winnen voor mijn kleintje Gewoon, omdat we fan zijn van Nijntje Hiermee kan hij lekker van zijn eten genieten Gezond fruit en groenten en misschien een keertje frieten Als wij dit Nijntje setje zouden winnen Kan het smikkelen en smullen beginnen

Anonymous
Door

Anonymous

op 16 Jun 2015

Gefeliciteerd Sigrun, jij hebt voor jouw dochtertje dit leuke pakket gewonnen!

Reactie plaatsen