Oops, I did it again! Toch weer verliefd...
24 maart 2016 
2 min. leestijd

Oops, I did it again! Toch weer verliefd...

Oops, I did it again! Toch weer verliefd… Ik was vastberaden om te wachten met seks tot ik de juiste man was tegen gekomen. (zoals ik al eerder in een blog beschreven had!) Maar, nu was er een man in mijn omgeving die zijn avences naar mij uitte. Na een week wat om elkaar heen draaien, spatte het los. Meneer is net gescheiden en heeft hier nogal wat problemen mee en last van. Eerst wilde ik hem helpen met het verwerken hiervan (door te praten!), maar al snel werd het meer.

Ik kwam met regelmaat bij hem over de vloer, ook Sarah. Nu was ze er vaker geweest, maar dan in andere situaties (nog met zijn ex!).
We gingen met regelmaat ’s avonds een filmpje kijken terwijl Sarah gewoon in haar eigen bedje sliep en ik de babyfoon mee had (ja, zo dichtbij!)

De eerste date was daar, ik had een Sarah een nachtje ondergebracht en het was erg gezellig! We deelden emoties, leerde elkaar kennen op Oop, I did it again! Toch weer verliefd...een andere manier. De seks was geweldig! Vol passie! Het was voor het eerst in jaren dat ik mij echt durfde te geven.

Hij wist ook niet wat hij meemaakte, na 15 jaar huwelijk was onze seks heel anders (op een positieve manier) dan dat hij gewend was met zijn ex. Zo ging het een paar weken verder, tot er opeens wat veranderde. Geen idee wat, maar de chemie was weg.

Het enigste waar hij het over had was zijn ex-partner en de financiële afwikkeling van de scheiding. Na een paar keer minder passievolle seks was het duidelijk, de chemie was toch echt weg. Meneer was nog niet klaar voor een relatie. Nu was ik dit wel en had ik toch wel vlinders in mijn buik.

Toen kwam de zin “maar we kunnen toch wel seks blijven hebben, gewoon friends with benefits!” Helaas was ik nog verliefd en stemde ik er mee in.

Tot op een week geleden ik mij zo vies voelde na een vrij partij. Ik voelde geen passie meer en ging voor mijn gevoel over op de automatische piloot. We hebben de discussie gehad over het verschil tussen mannen en vrouwen binnen de seks en daar kwam uit dat ik geen seks kan hebben met iemand zonder dat ik er gevoelens voor heb. Nu is dat blijkbaar ook voor deze man anders. Maar nu hoopte ik dat ik de uitzondering op de regel had gevonden. Wel een voordeel is dat ik niet meer verliefd ben!

Dus ik ben er weer voor gevallen. Ik liet mijn gevoelens en emoties op de vrije loop. Ik vraag mij toch af waar ik wel die leuke man kan vinden? Misschien wil ik te graag een relatie en val ik hierdoor op de verkeerde mannen.

Oops, I did it again! Toch weer verliefd geworden… Heb jij ook wel eens het gevoel dat je te hard op zoek bent of kom je gewoon elke keer de foute mannen tegen? Laat je reactie hieronder achter.

Over de schrijver
Reactie plaatsen