Op vakantie in Nederland!?! Dat is toch geen vakantie…

Als er wordt gevraagd waar je naar toe gaat op vakantie, denken ze vaak dat je met het vliegtuig naar Turkije of Spanje gaat, of gaat kamperen in Frankrijk. Wij gaan naar de camping in Nederland! “Naar de camping in Nederland!?!” is een vaak gehoorde reactie, alsof je iets raars zegt. Mijn ouders hebben een stacaravan in Stroe. Demi en ik hebben een eigen huisje naast de stacaravan en we hebben een heerlijke grote tuin, waar Demi haar eigen zandbak en glijbaan heeft en mama heerlijk kan tuinieren en zonnen. Demi rijdt de hele dag op haar tractor (die ze van opa heeft gekregen) rond. Daarnaast is de speeltuin hot, met name de trampoline. Ze roept de hele dag `springen`. Demi heeft zelfs vriendjes!! Flynn is een van haar vriendjes. “Flynn, Flynn, kijke” hoor ik elke dag. Ik kan niet eens voorbij 20150721_100424 (360x640)hun caravan lopen..

Ik wilde absoluut naar de kleedjesmarkt, maar moest daar wel 6 kilometer voor fietsen.

Op de camping zijn wij aangewezen op de fiets. Naar het dorp fietsen is zo`n 6 kilometer , voor mij heel wat, aangezien mijn energie level lower than low is, vanwege mijn burn out. Ik wilde absoluut naar het dorp met Deem. In het dorp was er kleedjesmarkt en ik wilde daar rond snuffelen. Ik ben met Deem op de fiets gestapt, en op een paniekaanval na, ben ik er toch gekomen. Ik ben een paar winkels in geweest en ik heb leuke dingen kunnen scoren op de markt. 

20150721_121424 (360x640)Hierna moesten we nog 6 kilometer terug fietsen en dat doe je natuurlijk niet zonder eerst nog even wat te eten. Samen met Deem zijn we naar de cafetaria gegaan en hebben we een frikadel met patat eten en een slush aardbei toe gegeten. Deem noemt patat “patate patat” en was helemaal enthousiast. Het fietsen vond Deem ook gezellig. Zo leuk om samen te kletsen over wat we allemaal zien, met name koeien en schapen die Deem maar al te graag wil aaien. Wat was ik blij weer terug op de camping te zijn, pff wat had ik zware benen, en tegelijkertijd was ik super trots!

We hebben een mooie week met alleen maar zon gehad. Veel verder dan de tuin kwamen wij eigenlijk niet. Hebben nog een keer boodschappen bij de plaatselijke supermarkt gedaan en verse eieren bij de boer gehaald. De overige dagen zaten wij lekker in bikini en speelde Deem heerlijk in der badje.

 

Zon, water en een stralend kind, wat wil je dan nog meer!

Samen met Deem heb ik een moestuin met onder andere: radijs, spinazie, rucola en tomaat. We verzorgen ook samen de vele planten die in de tuin staan en wieden het onkruid. Deem heeft haar eigen hark en bezem. Spuiten met de waterslang is natuurlijk favoriet, ze word dan helemaal enthousiast, en wil altijd even water drinken uit de spuit. Ik kan zo genieten van alle momenten die we samen hebben. Ze vind echt werkelijk alles leuk, en dat maakt mij een gelukkige mama.

Hoe vieren jullie de zomer vakantie?

Wil je nooit iets missen van Happy Single Moms?
Ontvang dan regelmatig leuke mails vol met tips & inspiratie!

Bedankt voor je inschrijving! Je ontvangt snel een mail met inspiratie van mij!