Op vakantie met Happy Single Moms naar Ibiza
17 januari 2016 
3 min. leestijd

Op vakantie met Happy Single Moms naar Ibiza

In samenwerking met Maris Life organiseren wij een exclusieve “Happy Single Moms vakantie naar Ibiza”!

Ga samen met andere single parents en kind(eren) naar Ibiza voor een heerlijke vakantie! Ibiza is een prachtig eiland en een geweldige vakantiebestemming. Hoewel veel mensen Ibiza kennen van de feesten, heeft Ibiza veel meer te bieden. Prachtige stranden, leuke winkeltjes, cultuur, groen en rust! Maar wanneer je wil, is de drukte natuurlijk zo opgezocht.

Maris Life is gespecialiseerd in het organiseren van reizen voor eenouder gezinnen en singles. De reisleiding en het animatie team spelen perfect in op de behoeften van alleenstaande moeders en hun kinderen. De reisbegeleider is er speciaal voor de alleenstaande ouders en ook het animatie team houdt zich alleen met de kids van Happy Single Moms (Maris Life) bezig. Ze zijn er dus alleen voor jou!
Niets moet en alles mag tijdens deze vakantie. Als je zin hebt om gezellig te kletsen met andere ouders kan dit, maar je bepaalt dit natuurlijk zelf en niets is verplicht. De reisbegeleider zorgt ervoor dat er mogelijkheden zijn om samen te eten, neemt het initiatief om met z’n allen bijvoorbeeld de stad in te gaan, naar het strand te gaan en staat 24/7 voor je klaar.

Ibiiza 2Je verblijft in een keurig appartement, vlakbij het strand en je bent slechts een paar minuten op loopafstand van “San Antonio”. Meer informatie vind je hier.

– 6 juli vertrek, verblijf in een studio in hotel Marco Polo I
– 8 dagen bij 1 volw + 1 kind €499,- p.p.

– 8 dagen bij 1 volw + 2 kinderen €399,- p.p.

Kinderen tot 2 jaar krijgen €199 korting! 

(Heb je een kleiner budget en wil je in Nederland op vakantie, dan kun je ook mee met de Happy Single Moms Camping vakantie)

Dit is inclusief:
– Retourvlucht met Corendon Dutch Airlines van Amsterdam naar Ibiza (vluchtduur ca. 2.35 uur)
– Retourtransfer van het vliegveld naar het hotel (transferduur ca. 30 minuten)
– Je verblijft op basis van LOGIES
– De Maris Life reisleiding staat 24/7 voor je klaar
– 6 Dagen per week organiseert de reisleiding leuke activiteiten voor jou en je kid(s)
– Toeristenbelasting
– Je mag 7 kilo hand bagage meeneme

Deze activiteit is inclusief:
Tijdens de vakantie naar Ibiza is een excursie naar de hippiemarkt inclusief! We bezoeken een van de beroemdste hippiemarkten Las Dalias. Je krijgt de mogelijkheid om over deze fantastische markt rond te snuffelen. Je zult op deze markt verschillende handgemaakte producten vinden en ook kun je genieten van heerlijke gerechtjes, cocktails en live muziek in hippiesfeer. Daarna gaan we gezamenlijk weer terug naar het hotel

Wat is niet inclusief:
Airco
Verzekeringen
Reserveringskosten (€ 25)
Bijdrage Calamititeitenfonds (€ 2,50)
Ruimbagage (€ 20 per bagage stuk van 20 kilo)
Excursies die je ter plaatse kan boeken

Deze reis is ook heel geschikt voor de “ukkies”!!
Heb jij kinderen die nog niet naar school gaan? Dan hebben we speciaal voor jou de Ukkie weken! Deze weken vallen buiten de schoolvakanties en daardoor kan je extra voordelig weg met Maris Life!

Ibiza 3Tijdens deze weken gaan er met name ouders mee met jonge kinderen (0 t/m 4 jaar). Het animatie programma is hier ook op ingesteld. Twee keer per dag worden er voor de kinderen vanaf 1 jaar leuke activiteiten georganiseerd. 

Wanneer ons animatie team gezellige spelletjes doet, lekker aan het knutselen is of aan het kleuren is met jouw kleintje(s) kan jij even lekker relaxen, een boek lezen of een duik in het zwembad nemen. Zo kom jij ook aan je rust toe! 

En weet je wat het leukste is aan deze weken? Alle andere ouders die mee gaan weten hoe het is om met een kleintje op vakantie te gaan. En daardoor helpt iedereen elkaar enorm zodat iedereen ook even lekker een moment voor zichzelf heeft.

Twijfel je nog? Lees hier ervaringen van moeders die je voor gingen!

Schrijf je in via:

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 19 Jan 2016

Is dit de enige datum waarop je kan vertrekken? Wij hebben pas op 15 juli vakantie en dit leek mij wel erg leuk. Graag hoor ik van jullieGroeten

Anonymous
Door

Anonymous

op 19 Jan 2016

Wel voor de Happy Single Moms reis, maar via www.marislife.nl kun je ook andere data boeken.

Anonymous
Door

Anonymous

op 22 Mar 2016

Komt er voor de ukkie weken een aparte inschrijving?

Anonymous
Door

Anonymous

op 22 Mar 2016

Wanneer zijn de ukkie weken of is dat ook deze datum ?

Anonymous
Door

Anonymous

op 23 Mar 2016

Ik twijfel tussen deze ukkie vakantie naar Ibiza (Ukkies is volgens mij vanaf 6 juli toch?) of de benjaminweken naar Kreta van organisatie Estivant vanaf 26 juni en 3 juli. Heb jij dit al eens eerder gedaan?

Reactie plaatsen