Open brief voor gescheiden ouders

Een open brief voor gescheiden ouders…

Wat gebeurd er wanneer jouw kind jou iets wilt vertellen? Iets wilt vertellen, wat die eigenlijk niet durft te zeggen? Omdat ieder kind loyaal is aan z’n ouders en z’n ouders nooit pijn wilt doen of af wilt vallen… Daarom durven ze hun ouders vaak niet te vertellen wat ze voelen en wat ze denken.

Ieder jaar krijgen 70.000 kinderen te horen dat hun ouders gaan scheiden. Vanaf dat moment staat hun leven compleet op z’n kop. Ze krijgen ineens twee huizen. Soms moeten ze naar een nieuwe stad verhuizen en moeten ze naar een nieuwe school. Ze krijgen te maken met nieuwe liefdes van hun ouders. Met ouders die in sommige gevallen niet meer aardig tegen elkaar zijn of niet aardig over elkaar praten waar jij bij bent.

De jongeren van Villa Pinedo (stichting die zich inzet voor kinderen van gescheiden ouders) schreven een brief.

Een brief aan alle gescheiden ouders van Nederland. Deze brief is bijzonder. Want deze brief neemt je mee in het hart en hoofd van jouw kind.

Vorige maand, werd het extra bijzonder. Deze brief werd namelijk door Isa (18 jaar en kind van gescheiden ouders) voorgelezen In een overvolle Ziggo Dome tijdens het ‘365 graden succesvol relatieweekend’.

Isa (18) schut -namens alle kinderen van gescheiden ouders- duizenden ouders wakker…

Door de open brief ‘Aan alle gescheiden ouders’ voor te lezen kreeg Isa een heel Ziggo Dome muisstil. Bekijk hier de video:

Wil je de open brief downloaden. Ga dan naar: Villa Pinedo, dé plek voor kinderen van gescheiden ouders!

Happy Single Moms

Happy Single Moms is hét platform voor de alleenstaande moeder. Blogs, tips, artikelen, vlogs, empowerment en inspiratie! Bekijk meer inspirerende blogs hieronder!

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Je ex dankbaar zijn - Happy Single Moms - […] Vergeven doe je niet voor een ander. Vergeven doe je voor jezelf, en vooral voor je kind. […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je ons al gevonden op social media?