Over Myra, founder Happy Single Moms

“Ik geloof in de kracht van zelfstandige moeders”

2012… Ik was zwanger en al snel bleek dat ik er alleen voor zou komen te staan. Dit was niet mijn keuze, ik had het graag anders gezien. Een zwangerschap van heel veel blijdschap, maar ook heel veel verdriet volgde. Toen mijn dochtertje in 2013 geboren werd, voelde ik dat ik 2 keuzes had. Keuze 1 was doorzakken in het verdriet wat ik had om de vader van mijn kind, het ontslag wat ik had gekregen omdat ik zwanger was, mijn familie die aan de andere kant van het land woonde en de eenzaamheid die ik af en toe kon voelen.

Wat je “overkomt”, dat heb je niet in de hand. Hoe je ermee om gaat, daar heb je altijd je eigen keuze in. 

Ik koos ervoor om uit negatieve ervaringen mijn kracht te halen. Ik koos ervoor om het maximale uit mezelf te halen en om  het beste voorbeeld te zijn voor mijn dochter wat ik kon zijn. In 2015 startte ik “Happy Single Moms”. Het begon als een platform voor steun, support en (h)erkenning. In de tussentijd groeide ik en ontstond er een tweede bedrijf, “Ondernemers Academy Nederland”. Een Academy waar ik sensitieve vrouwelijke ondernemers leer een bedrijf op te zetten en door te laten groeien.

2018 is het jaar van inspiratie en groei. Happy Single Moms veranderd in een platform voor inspiratie. Een platform voor de échte zelfstandige moeder. Hier haal je inspiratie en motivatie. Samen bundelen we onze kracht om (nóg) meer uit ons leven te halen. Om die moeder te zijn, die we willen zijn voor onze kind(eren). Om die vrouw te zijn, die we willen te zijn. Om ons maximaal potentieel te benutten!

Voor ondernemers (to be)

Wij leren zelfstandige moeders hoe je een bedrijf goed opzet of beter inricht, waardoor jij een succesvol & winstgevend bedrijf gaat runnen én meer vrijheid hebt om met jouw kind(eren) door te brengen.

Voor inspiratie & motivatie

Door het hele jaar heen, organiseren wij inspirerende & motiverende inspiratiesessies. Dit is voor zelfstandige moeders die krachten willen bundelen, met elkaar willen sparren en het beste uit zichzelf willen halen.

Inspirerende verhalen

Wij delen verhalen & tips van zelfstandige moeders & experts. Een heerlijke plek om motivatie uit te halen, inspiratie op te doen en (h)erkenning te vinden. Wil jij graag schrijven, dat kan! Mail dan naar info@happysinglemoms.nl

Wil je nooit iets missen van Happy Single Moms?
Ontvang dan regelmatig leuke mails vol met tips & inspiratie!

Bedankt voor je inschrijving! Je ontvangt snel een mail met inspiratie van mij!