Mijn overwinning, kamperen met 3 kinderen!
21 augustus 2016 
2 min. leestijd

Mijn overwinning, kamperen met 3 kinderen!

Wat een beleving.. Wat een overwinning.. Wat een fantastische vakantie!

Eenoudervakantie 1 Een paar weken geleden kreeg ik te horen dat ik een vakantie naar Friesland had gewonnen, via eenoudervakantie specialist Maris Life. Ik kreeg het warm… Kamperen met drie jonge kinderen (2, 4 en 4). Ik had mijn vakantie afgezworen, dat zou dit jaar niet worden. Maar nu moest het er toch van komen.

Eenoudervakantie 2Eenoudervakantie 3Wat een ontzettend leuke week hebben we gehad! Ik had er niet van kunnen dromen. We troffen een erg leuke groep alleenstaande ouders en kinderen. Het is een fantastische manier om zo vakantie te vieren. De kinderen vermaken zich met elkaar, er zijn leuke activiteiten en ’s avonds zit je niet alleen voor je tent.

We hebben echt een superweek gehad. En als je alleen kunt kamperen met drie jonge kinderen in de regen dan kun je alles 🙂 En heel eerlijk… We hebben heimwee. Volgend jaar gaan we weer. Ik heb er nu alle vertrouwen in!

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze vakantie. Het heeft me sterker gemaakt in mijn moeder zijn!

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 22 Aug 2016

Wat goed dat je het gewoon gedaan hebt. Het lijkt me best hard werken dus des te beter als het voor het hele gezin een succes is. Ik vind je stoer!

Reactie plaatsen