Powervrouw
09 september 2015 
in Video
1 min. leestijd

Powervrouw

Herken je dat ook wel? Dat je door blijft stomen: wassen draaien, werken, kinderen naar school, opruimen, broodje tussen de middag, afspraken, boodschappen, aahhhh en dat je dan soms stil staat en je afvraagt: waar haal ik de energie vandaan om de rest van de dag door te komen, want ik ben zo moooeee? Of je bent gewoon even moe van alle zorgen die je soms hebt van het alleenstaande moederschap?? Dan heb ik deze video voor je erop gezet, dit helpt mij altijd wel! Powervrouw nummer!

Deze video blijft er eentje om een power boost van te krijgen!! WOW wat straalt dit kracht uit! Als je je even down voelt of het gevoel hebt dat je het even niet meer ziet zitten, zet deze dan aan!! Beyonce rockt dit lied, een powervrouw, net als wij allemaal toch? 🙂

Run the World (Girls) is de eerste single van het vierde studioalbum van Beyonce. Het thema van dit lied is: “de macht aan de vrouw” (female empowerment). Het lied gebruikt fragmenten uit Pon de Floor, een lied uit 2009 van twee van de huidige schrijvers: Wesley “Diplo” Pentz en David “Switch” Taylor. Andere powervrouw singles van Beyonce zijn: “Independent Women” (2000), “Single Ladies” (2008) en “Diva” (2009).

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen