Quotes van mislukte dates
13 september 2015 
4 min. leestijd

Quotes van mislukte dates

De vorige keer hebben we het gehad over onze dates die een stapje verder willen gaan.
Hierbij quotes van mislukte dates: 

 • Na een tijdje leuk contact via de bekende wegen (Tinder, Lexa, Pepper en je vreselijke opdringerige vrienden) heb je nummers uitgewisseld en komt daar de date!! Waar spreek je af? Als ze echt hoffelijk zijn komen ze je natuurlijk ophalen thuis, anders gewoon makkelijk in de kroeg.
 • En dan staat hij voor de deur, 10 cm kleiner dan beschreven, 40 kilo afgevallen en daardoor is al zijn kleding veel te groot! Aardig als ik ben, geef ik hem 3 zoenen… duidelijk heeft hij net knoflook gegeten en ik niet en bij het instappen van de auto moet hij nog zijn zooi van de stoel halen. Na 3 kwartier heb ik gezegd dat ik echt migraine kreeg en graag naar huis wilde. Thuis heb ik meteen Jane gebeld en ben ik aan de cava gegaan om te proosten op een slechte date. -Kiki-

“Zit je vader allang vast?” “Huh wat???” “Je vader is vast een dief, hij heeft alle sterren uit de hemel gestolen en in jouw ogen gestopt.” -Jane-

 • Hij was echt heel leuk, echt hoor! Hij had bloemen meegenomen en was heel lief, maar gosh hij draagt een ketting… Een ketting en dan niet eens een goede ketting, die emotionele waarde kent. Nee een touwtje met een surfplankje gemaakt van een haaientand ofzoiets… Hij surft niet eens!! NO GO, Next!!!!! -Kiki-
 • “Mijn ex…blabablablabla mijn ex…..blablablabla mijn ex…mijn ex….mijn ex…….mijn ex….mijn ex (als ze zo geweldig is ga dan terug!!!!)”
  -Jane en Kiki-

“Hai ik ben Erwin….seks?” -Kiki-

 • En toen was het stil…………. hij gaf toe dat praten op de app makkelijker was -Kiki-
  paniek
 • Na een fantastische avond gaat hij naar huis, je appt nog heel de nacht hoe geweldig het wel niet was. De volgende dag een berichtje van hem via Facebook Messenger “Wil je je telefoonnummer nog eens sturen, mijn vriendin heeft hem gewist”. Misschien had je dat gisteravond even kunnen melden??? –Jane-
 • Je staat met je moeder in de kroeg te kijken naar een band en dan komt die geweldige zanger -waar je gisteravond mee hebt gekust- naar je toe. Hij kijkt naar jou en dan naar je moeder. Zegt: “Is dat je moeder?” en loopt door. Mama zegt: “Och daar heb ik nog mee gezoend” …. Watte?!?!?!? Whaaaa mond spoelen met water en zeep -vriendin van Kiki en Jane-
 • Wakker worden naast iemand waarvan je nog weet dat je ‘m zag staan aan de andere kant van de kroeg…..en verder niets, telt dat als date? –Jane en Kiki-
 • “En wat doe je voor werk? Hobby’s? Leuk, een kind, gaat dat goed?! En hoe wil je eitje ’s morgens? Gebakken, gekookt of bevrucht?” ZUCHT!!!!!!!!!! -alle vrouwen (???)-

Na een paar geweldige dates ontdek je achterin zijn auto een zwart leren vestje…. Hij blijkt redelijk hoog in rang bij een motorbende -Jane-

 • Voedselallergie…….ineens!!!!!  -Jane-
 • Hij was erg knap, rijk, grote auto…na de film terug in de parkeergarage bliep, bliep, bliep, bliep, bliep, bliep, lampjes aan/uit/aan/uit/aan/uit. Hij was duidelijk trots op zijn auto!!! -collega van Kiki-
 • Bij de derde date binnengekomen en het rook erg schoon en lekker. Zingend staat er iemand te poetsen en dan denk je de schoonmaakster, maar nee het was zijn moeder…… -Kiki-
 • Na een paar dates bij hem thuis film kijken en dan vragen of ik een tekenfilm ken. Na mijn antwoord “ja duhh ik heb 2 kinderen” terug zeggen: “Ohhhja! Je hebt kinderen!” NEXT!!!!!!!!! -Jane-
 • “Aeg euhm Saskia was het toch??” -Kiki-
 • “Wanneer wil je eens afspreken met de kinderen erbij, en van de zomer gaan we dan op vakantie met z’n allen” –Jane-
 • “Is dat je trouwring…?????” Zucht- verder niks op te zeggen!! -Jane en Kiki- 

Hebben jullie ook wel eens een rampdate gehad? Zet je ‘m hieronder erbij? 

Liefs Jane en Kiki

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Sep 2015

Eerste date: ik wil wel kinderen van mezelf erbij

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Sep 2015

Na een paar potjes chatten de eerste date. Openingszin: Zo kunnen we elkaar even aftasten, dat was letterlijk bedoeld. Na 2 kopjes koffie en een stroef gesprek, net voordat ik op wilde staan zei hij: 'Ik zou wel met je mee naar huis willen'. Het was half elf 's morgens en ik ben boodschappen gaan doen.

Anonymous
Door

Anonymous

op 20 Mar 2016

Tijdens een, naar het leek, een amusante chat, leek het hem wel leuk als ik langs zou komen. Toen hij het volgende vroeg: " Kun je je kind dan ergens dumpen!?" Wist ik niet hoe snel ik deze knurft moest blokkeren... DIKKE NO NO!!!!

Reactie plaatsen