Rampdate nummer????

Ik had vorige week een date. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik allang niet meer voor mijn eigen plezier op date ga, maar meer voor het plezier van degene die zich matchmaker van het jaar waant. Dit keer een collega; “Neeeeeee, echt; jullie passen zooooooooo goed bij elkaar!” En daar gingen we maar weer… Op naar een volgende (toen nog niet wetende) rampdate…

Bijenkorf op een zaterdag… Wie bedenkt dit!

Hij zat er al; ‘type over-de-datum-student’, zo eentje met een zijden das. Ik mocht zelf drinken halen, maar wellicht had mijn collega vergeten te melden dat hij iets mankeerde waardoor hij niet op kon staan. Je weet het niet.

Hij vertelde dat hij een dochtertje heeft van 3 jaar. Ah, kijk, dat is leuk! Ze mocht geen tv kijken. Iets over breinvertroebeling (onthouden; mooi woord voor Wordfeud). Ik vertelde trots dat mijn zoontje op die leeftijd dankzij Dora al tot 10 kon tellen, in het Engels :-). Zijn dochtertje kreeg geen regels mee, want hij wilde haar niet beperken in haar ontwikkeling. Hij noemde voorbeelden waarbij mijn haren te bergen rezen, maar ik bleef glimlachen (na een x aantal rampdates word je daar een pro in, echt). Ook was hij nogal stellig van mening dat je alles wat je wilt hebben kunt krijgen, als je het maar het universum inblaast.

Deze theorie kon ik direct al ontkrachten; de date duurde inmiddels al 1,5 uur en hoe hard ik ook blies en wenste, er kwam geen einde aan! Nou ben ik geografisch een drama, dus wellicht werkte mij dat ook hier tegen.

Hij had een coaching-centrum. HAD, want hij was al even failliet. Hij wilde wel werken, zei hij. Ik vroeg of hij het al het universum in had geblazen, maar de clou ontging hem.TomTom-weg-kwijt[1]

Na 2 uur ellende kon ik wegkomen. Tomtom aan en met 140 naar huis. Lang leve de satellieten in het universum die mij de weg er vandaan konden wijzen. Niks blazen, gewoon intikken.

Zie ook: Ik voel me onveilig in mijn eigen huis

Later zul je hier om lachen. Heb jij ervaring met rampdates? Laat een reactie achter of praat mee op onze community

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 24 Mar 2016

Heerlijk verhaal!! Ik hou d'r van...hylarisch geschreven, leuk! Heb ook nog een date gehad in zo'n categorie

Anonymous
Door

Anonymous

op 25 Mar 2016

Geweldig! Al hoop ik dat je ooit wel je match vind....maar dan zelf. (Ps ik denk dat je vriendinnen en jij lachen ipv liggen? . Of liggen jullie dubbel van het lachen? )

Anonymous
Door

Anonymous

op 25 Mar 2016

Weer echt Wilma !

Anonymous
Door

Anonymous

op 26 Nov 2016

O ik kan er wel een paar toevoegen .. Mannen die al een eerste date naar de sauna willen ( help) Of je van knuffelen houd.. Een vaste relatie maar elkaar vaak zien pfff is da niet wat bindend? ( voorbeeld 2 keer in de week om elkaar te leren kennen) Soms denk ik praat ik niet beter met zijn zoontje van 8 jaar... dat lijken interessante gesprekken tenminste..

Reactie plaatsen