Reshopper Sinterklaas Challenge
20 november 2016 
1 min. leestijd

Reshopper Sinterklaas Challenge

De goede Sint heeft zichzelf dit jaar voor een nieuwe uitdaging gesteld! Al jaren gaat hij van schoorsteen naar schoorsteen om de leukste cadeautjes bij kinderen af te leveren. Maar wat wordt er nu eigenlijk gedaan met dat broekje dat hij vorig jaar aan dat baby’tje gaf, of die loopfiets van die jongen vier schoorstenen verderop?

Er zijn zoveel spulletjes die maar kort gebruikt zijn en nog prima een ronde mee kunnen. Daarom heeft de Sint besloten dit jaar een wat duurzamere richting in te slaan; deze spulletjes verdienen een tweede kans!

Reshopper is een app speciaal gemaakt voor het verkopen van tweedehands kinderspullen bij jou in de buurt en heeft het als doel gesteld om de Sint te helpen. Hoe meer spullen op de app, hoe meer spullen Sinterklaas heeft om uit te kiezen.

Reshopper sinterklaas challenge

Daarom kun je tot de Sint’s verjaardag meedoen met de Sinterklaas Challenge:

Iedereen die één of meer items uploadt op Reshopper vóór 5 december 2016, maakt kans op €100 winkeltegoed in Reshopper en kaartjes voor de Winter Efteling!

Dus daag jezelf uit en snuffel eens wat rond op zolder of in de kast. Want, wat was je nou eigenlijk nog van plan met dat speelgoed of rokje? Kies voor hergebruik voor die spullen, die jullie thuis niet meer gebruiken. Zo heeft de Sint genoeg leuks om uit te kiezen!

Download de app hier en help de Sint en ouders in jouw buurt met hun goede voornemens! 🙂

Over de schrijver
Reactie plaatsen