Single mom en werken vanuit huis
15 juli 2016 
4 min. leestijd

Single mom en werken vanuit huis

Een kennis heeft mij vorig jaar gevraagd of ik niet wat geld wilde bijverdienen. Single mom en werken vanuit huis, op de tijden dat mij dat uit zou komen. Klinkt natuurlijk ideaal! Alleen zag ik dat niet zo zitten naast mijn opleiding en 32 urige werkweek en de volledige zorg van mijn zoontje. Het was allemaal eigenlijk al te veel. Wél ben ik een keer meegegaan naar een informatie avond van Forever, gewoon omdat ik stiekem toch nieuwsgierig was.

Vanaf mijn vijftiende jaar heb ik altijd gewerkt. De eerste jaren een paar uur per week als bijbaantje. Toen ik wat ouder werd ging ik steeds meer werken. Er is nooit een periode geweest waarin ik niet gewerkt heb. Toch ben ik hier even wel bang voor geweest. Op mijn huidige werk kan ik namelijk niet langer blijven.. Mijn contract wordt niet verlengd. Ik kan je vertellen dat ik de eerste dagen na het bericht wel licht in paniek was.

Hoe moet ik dat namelijk allemaal gaan doen in mijn eentje met een kleine? Zeker nu ik aanstaande december ook mijn woning uit moet zijn. Die staat namelijk op de slooplijst. Dat is nogal een leuke combinatie…

Toen herinnerde ik me een aantal gesprekken met een kennis die we vorig jaar hebben gevoerd. Zij heeft mij toen gevraagd of ik niet wat geld wilde bijverdienen. Dit zou gemakkelijk vanuit huis kunnen, op de tijden dat mij dat uit zou komen. Klinkt natuurlijk ideaal! Alleen zag ik dat niet zo zitten naast mijn opleiding en 32 urige werkweek en de volledige zorg van mijn zoontje. Het was allemaal eigenlijk al te veel. Wél ben ik een keer meegegaan naar een informatie avond van Forever, gewoon omdat ik stiekem toch nieuwsgierig was.

Wat een diversiteit aan mensen werken er binnen Forever zeg! Ik heb kapsters gezien, makelaars, verloskundige, echt iedereen kan dit werk doen. En al dacht ik het niet te kunnen combineren met een baan ernaast; er zijn genoeg mensen binnen Forever die parttime of fulltime werken en dit ernaast doen. En er zijn andere mensen die fulltime met Forever bezig zijn. Alles kan, the sky is the limit.

Single mom en werken vanuit huis

Single mom en werken vanuit huis

Wat ben ik blij dat ik dat ik die avond vorig jaar ben gegaan, want mede door die informatie bijeenkomst ben ik gaan denken of het toch niet iets voor mij zou zijn.

En ik heb de knoop doorgehakt. Ik ben nu beginnend Business Owner bij Forever.

Om te beginnen heb ik een aantal producten gekocht om zelf te uit proberen. Want mensen kunnen dingen natuurlijk leuk vertellen, maar zelf ervaren blijft toch de beste manier om erachter te komen of producten echt daadwerkelijk werken of niet. En ik was eigenlijk gelijk enthousiast! Vooral ook omdat het allemaal producten zijn die met health en beauty te maken hebben! Je hebt smeerseltjes voor op je huid, drankjes die goed zijn voor verschillende kwaaltjes tot een complete make- up line. En dan nog zo fijn; alles is op natuurlijke basis! Waar kun je dat nog vinden tegenwoordig?

Zoals bij elk bedrijf kun je ook hier doorgroeien. Mijn kennis, mijn ‘sponsor’ heeft ook recent promotie gemaakt. En bij deze promotie hoort een trip naar Griekenland voor twee personen, naar het Westin Resort Costa Navarino. Hier verblijf je dan vijf dagen en tussen de trainingen door kun je genieten van het fantastische uitzicht daar. En ik kan het nog steeds moeilijk bevatten; maar ze heeft besloten mij mee te nemen! Tickets en alles is al geregeld, ondanks dat ik de reis informatie en alles al heb is het nog erg onwerkelijk! Maar we gaan daar dus heen in september.

Single mom en werken vanuit huis

Single mom en werken vanuit huis

Vanaf mijn vijftiende heb ik altijd voor verschillende bazen gewerkt, maar nog nooit is er een baas geweest die zijn waardering aan mij heeft laten blijken. Nog nooit eerder is een collega van mij gepromoveerd, en kreeg hij of zij toen een vijfdaagse training ergens in een luxe resort.

Een klein detail: Ik heb echt mega vliegangst! Hierdoor ben ik al jaren niet in het buitenland geweest. Ik raak helemaal in paniek tijdens het opstijgen, ik ga hyperventileren en ben dan in een gigantisch conflict met mijzelf die de gehele vlucht duurt. Vooral tijdens het opstijgen, ben ik alleen maar in gevecht met mijzelf; Ik moet eruit, ik moet er uit, ik kan er niet uit, ik kan er niet aaaahhhhh. Dat speelt zich in mijn hoofd tijdens het opstijgen. Als het vliegtuig daarna normaal vliegt gaat het allemaal aardig, tot het een beetje schokt. Ik denk dan gelijk aan turbulentie terwijl de andere passagiers niet verblikken of verblozen. Dat stelt me dan enigszins gerust tot het volgend moment dat het toestel weer schokt..

Maar ja, na het zien van die foto’s moet ik gewoon! Wat ontzettend mooi, en daarnaast is het ook ontzettend leerzaam voor mij om ook die trainingen te mogen volgen! Want ik wil toch ook doorgroeien. Want het is toch fantastisch om vanuit huis te werken, lekker met mensen en hun gezondheid bezig te zijn.

Wil je meer weten over wat ik doe, of heb je interesse om ook voor jezelf te werken kun je me altijd mailen. j.lans078@hotmail.com. Als je zelf ook wat gezonder en fitter wilt worden, kun je uiteraard ook even rondkijken op de website: 310002060085.fbo.foreverliving.com

Ben je gewoon benieuwd naar mijn avontuur naar en in Griekenland; wanneer we terug zijn spendeer ik uiteraard een blog aan het avontuur!

Over de schrijver
Reactie plaatsen