Single mom in een relatie
24 mei 2017 
2 min. leestijd

Single mom in een relatie

Jawel hoor, het voor mij onmogelijk denkbare is gebeurd, ik heb een relatie. Als je mij 3 maanden geleden gevraagd had of dit mogelijk was zou ik volmondig nee gezegd hebben. Ik vind mezelf nu niet echt geschikt relatie materiaal.

Ik ben een 1.67 brok eigenwijs met eigen mening die gewend is alles alleen te doen en haar trots is op haar onafhankelijkheid. Met dan ook nog een sterk willetje. Niet bepaald de droom van elke man zou ik zo denken. Met nu ook nog niet eens zo’n positief zelf beeld. Impulsief en ook af en toe eens lekker opstandig. Bovendien; wanneer zou ik nu überhaupt tijd hebben voor een man? Ik ren mezelf nu al vrolijk voorbij.

Gelukkig denkt mijn vriend daar toch anders over. Gelukkig ja want ondanks dat ik niet wist of ik er wel aan toe was ben ik zielsgelukkig. En tijd heb ik schijnbaar ook want het lukt ons toch aardig om bij elkaar te kunnen zijn. Oké, dat komt wel doordat hij enorm flexibel is want met mijn twee mannetjes ben ik toch echt wat meer aan huis gebonden.

Single mom in een relatieAlleenstaande moeder in een relatie

Dus ja ik ben nog steeds single mom, maar wel een single mom in een relatie. Is het te combineren? Ik denk van wel. Ja, ik zorg nog steeds alleen voor mijn twee mannetjes, ik ren nog steeds van hot naar her. Ik maak nog steeds de idiote dingen mee die zo bij mij horen. Verschil is wel dat er nu vaak een veilige liefde volle arm om mij heen gaat. Maar gelukkig snapt hij wel dat ik gewoon ik ben en dat ik mijn vrijheid ook nodig heb.

Lekker lunchen of afspreken met vriendinnen. Lekker dingen doen met de jongens. Maar ook heerlijk dingen doen met zijn zessen. Want bij mijn vriend horen ook twee prachtige kinderen. Twee kinderen die vanaf de eerste minuut een plekje in mijn hart hebben veroverd. En wat ben ik blij dat ze mij in hun leventje gelaten hebben en mijn jongens die toch niet altijd even makkelijk zijn ook zo vlot toegelaten hebben. Ook de tijd die we met z’n tweetjes hebben is geweldig. Fijn dat ik me zo thuis voel bij hem, wie had dat ooit gedacht? Ik zeer zeker niet.

Dus ja, een single moeder in een relatie is een prima combinatie.

Zie ook: Ik wil wel een man naast me

Zie jij het zitten, een nieuwe relatie? Waarom wel of juist niet?

 

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 24 May 2017

Super fijn voor je. ❤, heel veel geluk samen.

Anonymous
Door

Anonymous

op 11 Sep 2018

[…] omgang zijn gemaakt. Met je werk loopt het ook lekker. Er is rust in huis en bovendien heb je een nieuwe relatie die heerlijk vertrouwd aanvoelt met een geweldige man. Zo zou het leven dus moeten […]

Reactie plaatsen