Het ondernemerschap is ideaal wanneer je alleenstaande moeder bent. Je kunt je eigen tijd indelen, bent flexibel en maakt je eigen geld. Mijn naam is Myra en ik ben de founder van Happy Single Moms. Sinds ik in 2014 dit bedrijf opzette, heb ik veel tegenslagen maar vooral veel successen behaald. Een succesvol bedrijf opzetten, dat kan iedereen met de juiste formule. Ik leer je graag de  juiste formule uit te vinden en deze op een goede manier uit te dragen waardoor ook jij een succesvol bedrijf gaat hebben.

Wil jij graag een eigen bedrijf of wil je je bedrijf laten groeien maar weet je niet hoe? De afgelopen jaren heb ik honderden ondernemers geholpen met zowel het opzetten van hun eigen bedrijf als het laten groeien van hun bedrijf.

In een online training leer ik jou de eerste stappen die essentieel zijn bij het goed opzetten van een bedrijf. Ook wanneer je al een bedrijf hebt, is dit een waardevolle training omdat je natuurlijk altijd wilt groeien. 

Wil je je bedrijf goed opzetten of verder uitbouwen?

Succesvol ondernemen, dat kun je leren en dat leren wij jou dan ook graag. In een online training, die je gemakkelijk thuis in je eigen tijd kunt volgen leren we je stap voor stap hoe jij succesvol je bedrijf opzet. Wij leren jou o.a.:

  • Een ijzersterke missie neer te zetten zodat klanten je gemakkelijk vinden
  • Hoe je een doelgroep formuleert en hiermee meer klanten aantrekt
  • Hoe je klanten aantrekt en hiermee (goed) geld verdiend
  • Hoe je met de pijn & het verlangen van je klant meer omzet genereert
  • Je Business Model uit te werken
  • Hoe je op een goede manier je website opzet

Zichtbaar worden met CoSchedule

Hoe word je als ondernemer zichtbaar? Wanneer je ondernemer bent, is het belangrijk om zichtbaar te zijn. Zichtbaarheid zorgt er immers voor dat jouw klanten jou ook daadwerkelijk zien en dat jij makkelijker gevonden wordt. Het is een 'makkelijke' tool, maar hoe wordt...

Ondernemen vanuit je hart

Ondernemen vanuit je hart, hoe doe je dat nou? Het is een koude dag. Wanneer ik naar buiten kijk, zie ik mensen chagrijnig kijken. De meeste mensen hebben hun gezicht naar beneden, zodat de koude regen niet hun gezicht raakt. De lucht is grauw en grijs en alles lijkt...

Dresscoach Glancy van Elst

Glancy van Elst is al geruime tijd zelfstandige moeder van een tienerdochter. Ook is ze ondernemer. Glancy is begonnen als dresscoach (en ziet er ook altijd piekfijn uit) en ze leert nu ook anderen om dit vak onder de knie te krijgen. Het is haar missie om de wereld...

Ondernemende moeder Karen van der Pauw

Karen is bewust alleenstaande moeder. Haar dochter is 4 jaar en gaat naar de basisschool. Karen was al ondernemer voordat ze alleenstaande moeder werd. Natuurlijk kreeg ze veel vragen toen ze zwanger was en ondernemer bleef. "Geeft het wel voldoende zekerheid?" "Kun...

Ik voel me rijk en gelukkig

Het is vakantie en zoals gewoonlijk ben ik vrij als de jongens vakantie hebben. Ik werk voor mezelf en alleen tijdens school uren. Het is een luxe om er voor je kinderen te zijn en daardoor heb ik het in het afgelopen jaar financieel best zwaar gehad. Maar ook daar is...

Zelfstandige moeder, wat is dat?

Het was weer mijn zoveelste sollicitatie, maar het blijft altijd spannend. Deze keer ben ik zelf benaderd door een bedrijf of ik interesse had in een veelzijdige administratieve functie. Volmondig zei ik natuurlijk ja. Daar zat ik dan paar dagen later tegenover twee...

Single mom met een missie!

Vanaf 1 maart ben ik werkloos, althans, werkloos met betrekking tot mijn baan in de zorg. Ik heb tot dusver altijd het geluk gehad om het redactie- en blogwerk voor Happy Single Moms naast mijn baan te kunnen doen. Ik vond dit prettig en ik haalde voorheen ook veel...

Single mom en werken vanuit huis

Een kennis heeft mij vorig jaar gevraagd of ik niet wat geld wilde bijverdienen. Single mom en werken vanuit huis, op de tijden dat mij dat uit zou komen. Klinkt natuurlijk ideaal! Alleen zag ik dat niet zo zitten naast mijn opleiding en 32 urige werkweek en de...

Single mom met een missie!

Vanaf 1 maart ben ik werkloos, althans, werkloos met betrekking tot mijn baan in de zorg. Ik heb tot dusver altijd het geluk gehad om het redactie- en blogwerk voor Happy Single Moms naast mijn baan te kunnen doen. Ik vond dit prettig en ik haalde voorheen ook veel...

Zichtbaar worden met CoSchedule

Hoe word je als ondernemer zichtbaar? Wanneer je ondernemer bent, is het belangrijk om zichtbaar te zijn. Zichtbaarheid zorgt er immers voor dat jouw klanten jou ook daadwerkelijk zien en dat jij makkelijker gevonden wordt. Het is een 'makkelijke' tool, maar hoe wordt...

TESTIMONIALS MYRA 

“Al lang liep ik na te denken hoe ik een grotere groep klanten zou kunnen bereiken, zichtbaarder zou kunnen worden in mijn werk. Ik ben volle goede moed aan de training begonnen maar liep echt vast. Vooral door mijn eigen denkpatronen. Angst om te delen, blijven twijfelen of dit het wel is wat ik moet doen, hoe moet ik het doen, ben ik wel goed genoeg etc etc. En hoe krijg ik mezelf nou zover om in die warboel stappen te zetten!? Toen heb ik besloten om naast de online training, ook 1-op-1 met Myra te gaan werken. Ik wilde me niet weer door mijn angst en gepieker tegen laten houden. En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ze heeft me geholpen om nog meer helder te krijgen wat ik wil doen/te doen heb, wie mijn ideale doelgroep is, waarom ik doe wat ik doe en ook heeft ze me heel erg geholpen meer structuur aan te brengen. Gewoon praktisch, welke stappen moet ik zetten en in welke volgorde. Ze heeft me ook heel duidelijk gemaakt dat ik dingen gewoonmoet gaan doen. Het hoeft niet allemaal helemaal perfect te zijn voor je begint. Gewoon stapjes gaan zetten, hup in de actiemodus!  Myra is daarnaast een heel lief warm open en positief persoon waardoor het voor mij makkelijk en veilig was om me open te stellen. En dat maakt het ook makkelijker om dingen snel helderder te krijgen.”

Liesbeth Booij

“Bedankt voor ons verhelderend, leerzaam en leuk coachingsgesprek afgelopen week! Ik ben meteen aan de slag gegaan met een aantal tips van jou over mijn website en Facebook pagina. Het waren allemaal dingen die ik zelf nooit gezien zou hebben, simpelweg omdat ik daarvoor te veel ‘in’ mijn product zit. Jouw verfrissende blik was dus erg welkom! Heel erg bedankt hiervoor!!!”

Gonda Meurs

“Lieve Myra, dankjewel voor het heldere coach-gesprek. Wat je deed: je gaf ongezouten kritiek, eerlijk maar vooral ook betrokken. Wat ik heel fijn vond is dat je in de schoenen van mijn doelgroep van My Tree House (gescheiden ouders) ging staan en vanuit daar concrete suggesties deed. Wat wel en wat niet werkt. Met zelfs zinnen voor de site. ? Wat het me opleverde: bevestiging dat wat ik doe, op de goede weg is. Less is more qua info geven. Duidelijke doelgroep en producten kiezen, en een lijn hierin aanbrengen. Schop onder mijn kont om het te doen. Dit werkt voor mij echt beter dan online oefeningen uitzetten, ik vind het fijn om het ‘samen erover nadenken en doen’ te ervaren en even echt te mogen focussen op mijn ding. Fijn, dankjewel! 

Kim Oostveen

“Myra is een inspirerende & betrokken coach. Naast werken aan mijn bedrijf hebben we gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Door haar warme persoonlijkheid voelde ik me veilig en kon ik me open stellen. Hierdoor konden we snel tot de kern komen. Mijn blokkades en angsten werden aangepakt. Doordat Myra vragen stelde, me liefdevol confronteerde en eerlijk een spiegel voorhield, ontdekte ik waar ik tegenaan loop en wat mijn beperkende gedachtes zijn. Last but not least is ze is een hele prettige coach om mee samen te werken en door gecoacht te worden.”

Dina van Dijk

“Toen ik in contact kwam met Myra’s programma’s en coaching, wist ik direct dat zij mij kon helpen om me op persoonlijk en zakelijk vlak te laten groeien. Myra is warm, intelligent, kritisch, intuïtief en stelt precies de goede vragen. Door haar geweldige begeleiding heeft ze me stap voor stap geholpen om de angst die ik had, en die veel van ons hebben, rondom zichtbaarheid te doorbreken. Dit doet ze door haar grote expertise te koppelen aan gevoel en intuïtie. Zichtbaar zijn is nu niet eng meer, omdat ik weet dat ik kan vertrouwen op mijn missie, keuzes en uitvoering. Ik voel me nu heerlijk ontspannen, krachtig en gefocust in mijn werk.”

Esmee Aarbodem

“Door jouw lessen  zag ik dat we ‘maar wat aan het doen waren.’ Dank je wel voor de vele eye openers die ons hebben doen nadenken en we ons bedrijf beter op hebben kunnen zetten.”

Christel Verheylen

“Myra heeft een bijzondere energie waarmee ze de groep begeleidt, wat de groep veel veiligheid geeft en de leerervaring des te dieper is.”

Ummuhan Eren

Meteen na de training ervaarde ik een rust. Ik had op de dag zelf mijn missie voor het eerst goed vormgegeven en uitgesproken. Uiteraard met hulp. De dag erna had ik het gevoel, nu komt het goed. Nu bijna een week later heb ik nog steeds het gevoel dat ik door de live trainingsdag een shift gemaakt heb. Het komt goed. Het is Goed. Ook het gevoel dat ik terug kan vallen op de goede energie en hulp van Myra geeft mij het vertrouwen in mijzelf dat ik eindelijk kan doorbreken met DAT wat ik te doen heb in dit leven, vanuit mijn Hart werken. Aan mijn missie werken. Myra is mijn coach en ik kan mij geen betere wensen.”

Herma Moolenaar

“Als startend ondernemen had ik te kampen met heel veel angsten, en ze zijn, bijna op magische wijze, grotendeels verdwenen. Myra haar training heeft mij de handvatten en de kracht gegeven om écht te gaan voor mijn missie, en die vooral helder voor ogen te hebben. Aan iedereen die dit leest: ik raad Myra van harte aan. Ze weet ondernemen vanuit je hart perfect in de praktijk te brengen, door de combinatie van business en spiritualiteit. Ze weet een goede sfeer neer te zetten, voor iedereen veilig.”

Daphne Tijsse