Single mom @ the stripclub
15 maart 2016 
5 min. leestijd

Single mom @ the stripclub

Sinds ik mijn single moms leventje op orde heb, heb ik weer ruimte om te dromen. Toen ik tijdens een avondje stappen in gesprek raakte met een jongen die zei dat hij stripper was voor de kost, werd ik getriggerd. ‘Ik heb nog nooit een lapdance gehad’ zei ik oprecht en een tikkeltje naïef. Hop! De stoel stond klaar in een hoek achter de bar met enige privacy. Hier kan ik natuurlijk geen nee tegen zeggen!

De barman zette een sexy stripdeuntje op en daar ging ik! Hij danste heupwiegend voor mij met zijn handen wrijvend over zijn getrainde borstkas en ik vroeg me niet langer af of hij daadwerkelijk een stripper was. 

Ik smeekte hem zijn kleren wel aan te houden! Daar kwam hij aan… Zijn sexy bewegingen, niet te opdringerig maar verleidend en alleen maar gericht op mij! Nogal overweldigend…

Ik voelde mij op en top vrouw! Heerlijk! Dat gevoel wil je iedere vrouw toch geven?

Ergens tijdens die lapdance in combinatie met de film Magic Mike XXL (Check video hieronder!) is mijn droom ontstaan. Een droom waarin ik vrouwen zich weer vrouw wil laten voelen. Dit door een plek te creëren waarbij vrouwen centraal staan, een soort striptent voor vrouwen. Echter doet het woord striptent de essentie te kort! Verleiding, dans, passie, klasse, plezier, aandacht…Dat zijn de elementen die ik terug wil laten komen.

Na wat desk research kan ik wel stellen dat dit er nog niet is in Nederland. Het enige wat ik vind zijn sleezy stripclubs c.q. hoerententen voor mannen. Is er wel markt en vind ik die erotische wereld wel zo leuk? Dat moest ik eerst maar eens gaan ervaren.

Alsof het het lot was hoorde ik de volgende werkdag dat ik op business trip moest naar Praag. Ik ben accountmanager en mocht met klanten en collega’s op werkbezoek. De mannen, waarmee ik ging, zaten te fluisteren. Ze hielden hun mond toen ik aan kwam lopen.

Ik zei: “Hebben jullie het nou over een striptent?” “Ja, maar jij gaat mee, dus dat gaan we niet doen!”, zeiden ze. “Haha, nou echt niet, ik ben van de partij!”, zei ik met een lach! Dat is mijn kans om eens te ervaren hoe ik het vind.

Dus… Wij op business trip. De mannen waren uiteraard nieuwsgierig geworden waarom ik wel open stond voor een stripclub. Open als ik ben deel ik mijn droom tijdens een rookpauze buiten (ik rook niet, maar vind het altijd zo gezellig!). Direct krijg ik een sollicitant. Een collega van mij waarvan ik weet dat hij goed kan dansen en er goed uit ziet: Ricky. Hij zegt: “Zij wordt mijn toekomstige baas en ik ga bij haar strippen!” Dat klinkt op zich al heerlijk! Dat soort jongens wil ik; goede jongens, goede dansers, sexy, in control en gemotiveerd om die vrouwen zich speciaal te laten voelen! Aangenomen.

Na het diner zoeken we een club op: the bedroom. Geen striptent, daar is het nog te vroeg voor! We komen binnen en op het podium stonden danseressen. Die dames hadden rokjes aan die hun perfecte kontje showde. Het enige wat ze eigenlijk deden was dat kleine kontje schudden. Dit had effect: open gevallen monden, telefoons werden al snel tevoorschijn gehaald en foto’s en video materiaal opgenomen om dit zalige moment (voor mannen) vast te leggen.

En nu de mannen…Wat krijgen wij dan tegenover deze kontjes? Hou je vast… Een vent met een of andere korte blauwe joggingbroek met glitters, een opgeplakte zwarte dikke snor, een of andere foute gouden ketting en om het af te maken een lelijke pet, kortom: Super Mario Bros.

Echt, unbelievable! Wie bedenkt nou dat vrouwen dit leuk vinden? En om dit af te toppen, hij kon niet eens echt dansen! Dank voor dit voorbeeld hoe ik het niet moet aanpakken. We want real men!

Na de club ging de grootste groep naar het hotel. Ik stapte met Ricky en Bob in de taxi, op naar de ervaring die we zochten: de striptent! Ik zat naast de taxi chauffeur (vrouw wil controle, he?) en hij bracht ons persoonlijk naar binnen. Wat zal hij gedacht hebben? We kwamen binnen door een lange, lichte hal, uitmondend in een grote open ruimte met verschillende niveau’s en intieme plekjes. Er waren palen door heel de toko, met daaromheen ronde banken.

We liepen rechtdoor, kijkend naar de groep mannen en vrouwen die in een grote bank zaten. Kwamen we nou direct terecht in een orgie? De gastdame begeleidde ons naar een lege tafel, dichtbij een van de palen.

Toen Ricky even weg was, kwamen er twee dames bij mij en Bob zitten. De allerdikste stripster kwam naast Bob zitten, je had z’n gezicht moeten zien. Hij was er meteen klaar mee, die was niet meer geil te krijgen! Haha.
Degene naast mij was aantrekkelijker gevormd. Echter was ik natuurlijk niet haar potentiële klant, dus dat liet ik haar weten. Ze liet me al snel met rust. De paal voor ons werd al snel owned by een van de striptease danseressen. De meeste vrouwen waren tenger, sexy slipje aan, de rest bloot. Ik voelde me opvallend op mijn gemak tussen al deze naakte vrouwen en geile mannen. Echter vond ik het niet zo speciaal eerlijk gezegd. Het deed me niks.
De een na de andere vrouw aan de paal deed haar werk. Ineens had ik een opmerkelijke associatie.

Die vrouwen hadden bijna allemaal geen grote borsten, maar juiste zeer kleine. Eigenlijk deden ze mij denken aan het moment dat ik na mijn zwangerschap voor de spiegel stond en me verschrikkelijk voelde omdat mijn altijd zo aanwezige borstpartij op dat moment was veranderd in een set theezakjes, die niet bij mijn lijf hoorde.

Maar deze striptease danseressen… Zij hadden deze theezakjes! En de mannen geilden hierop! Opmerkelijk.

Ik heb veel inspiratie opgedaan die nacht en weet nu exact wat ik niet wil in mijn club. Mooie ervaring rijker en een vinkje op m’n bucketlist! En ja, ik voel mij comfortabel in de erotische wereld, mits ik het organiseer zoals ik het voor ogen heb.

Mijn marktonderzoek wordt gecontinueerd!

Single mom @ the stripclub. Het doorbreken van het taboe, we zijn benieuwd naar de rest van dit onderzoek Becky! Laat je reactie hieronder achter. Wij zijn benieuwd wat jullie ervaring is hiermee en wat je gedachten hierover zijn. Meer verhalen? Lees ze hieronder!

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 29 Dec 2016

Hey hoi. Grappig dat ik je idee tegen kom. Ik ben er namenlijk mee bezig ( bedrijfsplan en investeerders) Mischien vindt je het leuk om contact met me op te nemen. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Anonymous
Door

Anonymous

op 05 Aug 2019

Is dit inmiddels gelukt? Een vriendin van mij is 23 augustus jarig en wij zijn op zoek naar een striptent met mannelijke strippers.

Reactie plaatsen