Single moms: jullie zijn geweldig!
26 december 2016 
1 min. leestijd

Single moms: jullie zijn geweldig!

De laatste week van 2016 gaat in. De laatste week van het jaar, die in het teken staat van gezelligheid, warmte en liefde. Voor sommigen super fijn, voor sommigen extra zwaar omdat juist nu de eenzaamheid zwaar kan aanvoelen.

Wij van Happy Single Moms willen graag even stil staan bij jullie single moms. Jullie hebben dit jaar weer keihard gewerkt om alle ballen hoog te houden. Jullie kinderen zijn allemaal trots op jullie en wij ook!

Single moms: jullie zijn geweldig!

Alle reacties en berichten die wij ontvangen staan in het teken van trotse single moms die vechten voor zichzelf en de kinderen. De frustratie die jullie soms voelen, het verdriet dat gedeeld wordt, maar vooral ook de steun die jullie voor alle andere single moms zijn. Het is heel bijzonder om jullie ervaringen te lezen, maar vooral ook te zien hoe sterk jullie allemaal zijn.

Jullie mogen onwijs trots op jullie zelf zijn!

Het is niet altijd makkelijk, soms is het zelfs onwijs zwaar. Maar jullie hebben het wel weer gedaan: 2016 is ten einde en 2017 staat voor de deur! Geweldig!

Single moms:. jullie zijn geweldigLaten we er met ons allen een topjaar van maken. Elkaar steunen wanneer het nodig is en leren van elkaars ervaringen. Maar vooral: genieten met onze kinderen!

Voor hen doen we alles! En we doen dat vanuit ons moederhart dat gevuld is met liefde voor onze kinderen.

Hele fijne feestdagen en heel veel geluk in 2017! Dit wordt ons jaar!

Over de schrijver
Reactie plaatsen