Moms Rock!

 Moms Rock 

Lieve  mama’s,

Na het zien van het onderstaande filmpje waren wij toch wel wat ontroerd. Het voelde alsof ons eigen kind tegen ons sprak en we voelde de kracht van de vrouwen (mama’s) die we zagen. Dit is een prachtige video voor als je er eventjes doorheen zit, als je gewoon even (nog) meer kracht wilt krijgen of als je gewoon de power van de alleenstaande moeder wilt zien. Want laten we alsjeblieft niet vergeten, we’re doing a great job! Het is niet zomaar iets om je kind alleen op te voeden en we weten dat het van tijd tot tijd echt ontzettend zwaar kan zijn, maar we doen het!

En we doen het niet zomaar, we doen het (als het goed is) met ontzettend veel liefde & plezier! Vergeet niet dat je kind altijd naar je kijkt en jou als voorbeeld ziet. Als jij het kan, dan leren ze dat zij het ook kunnen. En daarmee bedoelen we natuurlijk niet dat zij straks een alleenstaande ouder kunnen zullen worden, maar zij zullen zien dat je met kracht en doorzettingsvermogen overal kan komen! Wees trots op jezelf, loop met opgeheven hoofd en ben vooral heel erg trots op wie jij bent en wat je doet! En bovenal…. ben heel erg gelukkig met je kind(eren), het is toch eigenlijk een voorrecht om zoveel tijd alleen met jou kindje(s) door te brengen!

Dus, om jou ook even een ‘Single Moms Rock’ gevoel te geven, plaatsen we speciaal voor jou deze te gekke video!

We zijn benieuwd wat deze video met jou doet, laat je het ons weten? Wanneer je trouwens tips heb voor mooie, ontroerende of grappige video’s, stuur ons dan gerust een bericht via Facebook of via info@happysinglemoms.nl. We plaatsen de video dan graag!

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 18 Jul 2015

tranen in mijn ogen! net even wat of ik nodig had!groetjes Lianne

Anonymous
Door

Anonymous

op 26 Oct 2015

Zo.... Die komt even binnen... Met tranen in mijn ogen, wauw!!!Dank voor het laten zien.

Reactie plaatsen