Single moms rocken het leven!
10 maart 2016 
3 min. leestijd

Single moms rocken het leven!

Wij single moms zijn gewoon heel leuk! Daar hoeven wij niet lang over te discussiëren, dat is gewoon een feit. Single moms rocken het leven! That’s what you make of it.

Zonder hoog van de toren te blazen en zonder onszelf op een voetstuk te zetten horen wij het regelmatig: “Wat hebben jullie een leuk leven zeg en wat zijn jullie leuk bij elkaar.” Ja dat klopt! Samen hebben wij het ontzettend naar ons zin als we gaan stappen en ietsiepietsie veel drinken, (soms te veel) mannen versieren en gewoon heel veel lol hebben met elkaar. Onze single moms clubje wordt ook steeds groter.

Maar hebben we nou echt zo een leuk leven als iedereen denkt…

Hieronder onze tips hoe jij ervoor zorgt dat niet alleen iedereen het denkt, maar dat het ook echt zo is dat wij single moms, HAPPY single moms zijn met een ontzettend leuk leven:

  • We hebben het al eens eerder benoemd (in onze vorige blog: genieten) maar écht. we blijven het benadrukken: GENIET van alles, ook al de vervelende dingen. Probeer overal iets positiefs uit te halen!
  • Geloof in Karma… Oftewel de wet van oorzaak en gevolg: alles wat je geeft krijg je terug… Geef vooral veel positieve energie en je zal zien dat de wereld een stuk leuker wordt.
  • Ga zeker 1x in de maand stappen met vriendinnen, hiervoor ben je nooit te oud. Kunnen je vriendinnen niet omdat ze oud en getrouwd zijn? Check de Happy Single Moms site en ontmoet andere happy single moms en zorg er samen voor dat jullie happy zijn en blijven.
  • Ga daten! Dit is zo goed voor jezelf, voor je ego en natuurlijk voor de ervaring en heerlijke verhalen die je weer kan delen.
  • Let it go, let it goohoooo en doe dit echt dames, laat dingen los. De tijd gaat echt niet sneller als je jezelf druk maakt over dingen waar je waarschijnlijk niks aan kan veranderen.
  • Stop met schreeuwen tegen je kinderen, echt stop ermee. We weten het de kleine ettertjes, euhm lieve schattige kinderen 😉 halen het bloed onder je nagels vandaan, maar echt, tel eens wat vaker tot 10 (of 100) haal diep adem en probeer het nog eens maar dan rustig.
  • Wees eerlijk tegen jezelf, maar ook tegen de buitenwereld. Ze mogen echt wel weten dat je gisteravond huilend onder een deken op de bank zat omdat ’t soms echt k*t is om alleen te zijn. Ook voor de tranen geldt… Laat ze los, laat ze gaahaan, janken moet en kan soms heerlijk opluchten.
  • Zijn je kids een dag/avond/weekend weg, verwen jezelf dan eens. Duik met een glaasje, of flesje wijn je bad in. Onthaar jezelf, smeer jezelf weer eens lekker in met bodylotion en neem een gezichtsmasker. Wedden dat je morgen weer een stuk zelfverzekerder rond loopt!

Dames, proost op ons geweldige leuke leven als happy single moms!!!!

Liefs Jane en Kiki

Single moms rocken het leven! Wij zijn niet zielig. Wij kunnen het allemaal, ook al is het soms zwaar. Hoe rock jij je single mom zijn? Laat je reactie hieronder achter.

Over de schrijver
Reactie plaatsen