De soon to be ex
De soon to be ex!!
 
…Ik heb het gezegd! Ik kan nog niet geloven dat ik de kracht heb gehad om de woorden over mijn lippen te laten komen en jeetje… girlpower al om!!!
 
2 jaar lang heb ik me van te voren afgevraagd, hoe en wanneer ik het zou gaan mede delen, de wens tot scheiden
 De papieren van de echtscheidingswinkel lagen ook al klaar in de kast, 2 handtekeningen was het enige ontbrekende maarja….hoe…wanneer. Dat ene weekend kan niet want dan is oma jarig, weekend erop ook niet want dan is kindlief jarig, hmm daarna is de goedheiligman weer in het land, snel gevolgd door de kerstman dus nee dan kan ik het ook niet zeggen want dan verpest ik alle feestdagen voor iedereen en met name kids… Ik heb zo de sch**t aan die feestdagen anyway……dus HOE en WANNEER dan……
 
Nou ja en nu ook kwam het onverwacht en krachtig uit de hoek. Ik had een weer heftige woorden wisseling met mijn, toen nog man. Ik zag 2 angstige kinder koppies die stiekem vanaf boven mee aan het kijken waren. Hij was weer aan het schreeuwen en ik klap weer dicht. Ik klap dicht, totdat hij zegt dat ik anders maar op zoek moet gaan naar een andere vent als ik denk dat ik beter kan krijgen en dat we dan maar moeten gaan scheiden……
DIT WAS DE KANS!! Mijn antwoord was dus kalm en beheerst en duidelijk, “ja, dat is goed, dat gaan we doen”.
Hij was in shock:”nee!” zegt hij nog “zo bedoel ik het niet”, waarop ik antwoord dat ik het zo zeker wel bedoelde en we het door gingen zetten, de papieren van echtscheidingswinkel kwamen na 2 jaar en een laagje stof uit de kast… Tadaaaaa, het woord is eruit en de soon to be ex is in totale stilte!
 
En echt waar, wat voel ik me goed, krachtig, sterk, op en top girlpower en mijn oerdrang om te gaan voor de rust van mijn kinderen en mijzelf staat bovenaan, niks staat mij nog in de weg. De krokodillen tranen van mijn man doen me niks, hij heeft de grens al veel te vaak overschreden en nu bepaal ik voor mijn kids en mijzelf.
 
Ik weet niet wat ons nog te wachten staat maar dit voelt goed, dit was dus de juiste tijd en situatie. Onverwachts diende die zich toch aan en het gevoel wat het me geeft laat ik niet meer los.
Ik ben ervan overtuigd dat elke moeder en vrouw die in zich heeft, girlpower ladies!
 
Liefs, Caroline
Hoe kwam bij jullie het hoge woord eruit? Je kunt je bericht onderaan de pagina achterlaten. 
Over de schrijver
Reactie plaatsen