Single Mom & Ondernemen

Je bent alleenstaande moeder en je wilt graag je eigen bedrijf (beter) opzetten. De ambitie is er, de droom en het verlangen; je weet alleen niet goed hoe je dat nou echt goed doet, een bedrijf opzetten. Bij een bedrijf opzetten komt immers veel kijken.

Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Mijn naam is Myra en ik ben net zoals jij alleenstaande moeder. In 2013 zette ik mijn eerste bedrijf “Happy Single Moms” op. Dit werd binnen één jaar het grootste online platform voor alleenstaande moeders. Ik bouwde aan een Community van tienduizenden moeders, 50.000 mensen bezochten iedere maand de website, ik had een mailinglijst van 10.000’en vrouwen en stond ik bijna iedere maand wel ergens in de media. 

Hiernaast heb ik nog een bedrijf opgezet, welke ik in 2018 geïntegreerd heb in Happy Single Moms, zodat ik me echt kon gaan focussen op dit bedrijf. 

 

Mijn jarenlange ervaring kennis, mijn inzichten, mijn lessen en vooral mijn successen wil ik graag met jou delen

“Het alleenstaand moederschap en het ondernemerschap is een geweldige combinatie omdat je zelf je tijd in kunt delen” 

Verlang jij ook zo naar….
N

Je eigen bedrijf, zodat je zelf je tijd in kunt delen en meer tijd met je kind hebt doordat je bv ook kunt werken wanneer je kind slaapt

N

Je eigen bedrijf, waar je geld mee verdiend zodat jij je kinderen en jezelf het leven kunt geven waar je naar verlangt

N

Je eigen bedrijf, waar je jouw talenten, jouw passie en jouw energie in kunt steken zodat je doet wat je ook écht leuk vindt om te doen

N

Je eigen bedrijf, waar je mensen helpt en de levens van heel veel mensen positief kunt beïnvloeden met het werk wat je doet

N

MEER OMZET, zodat je krijgt waar je heel erg naar verlangt: rust, vrijheid en vooral heel veel plezier in je leven

Wij leren je ondernemen zodat jij een groeiend bedrijf neer kunt zetten

We willen je op een laagdrempelige manier leren om op een goede manier je bedrijf (beter) op te zetten. Het is online, zodat jij het programma gewoon thuis in je eigen tijd kunt volgen.

De valkuil van veel ondernemers

De afgelopen jaren heb honderden ondernemers mogen coachen. Eén van de overeenkomsten die velen hadden, was dat ze mega enthousiast en gedreven waren, maar met hun onderneming eigenlijk maar wat aan het doen waren. Er was geen strategie, geen model, geen focus, geen planning, geen structuur en onvoldoende kennis van bijvoorbeeld online marketing.

Het gevolg hiervan, was dat velen een onderneming hadden waar ze niet van rond konden komen maar wel heel veel tijd in staken. Super frustrerend!

Eigenlijk is het helemaal niet vreemd dat dit de valkuil van veel ondernemers is. Ondernemen is namelijk een vak en niet iedereen heeft dat vak van nature onder de knie. Gelukkig kun je het wel leren. 

Jij hebt altijd 2 keuzes, dus ook wanneer je ondernemer bent of wilt worden. Ga je leren ondernemen? Of ga je ‘lukraak’ om je heen schieten met het risico dat jij straks niet voldoende omzet hebt?

 

Wij gunnen je een winstgevend bedrijf zodat jij en je kind(eren) het leven gaan leiden waar je naar verlangt en leren je daarom heel graag (online) ondernemen! 

“Myra is een liefdevolle coach met verstand van zaken. In de persoonlijke begeleiding weet ze perfect de vinger op de zere plek te leggen en helpt ze je verder.  

Dit programma was precies wat ik nodig had om verdere stappen te kunnen zetten met mijn bedrijf en ik weet dat er meer vrouwen zijn zoals ik. Ik ben zo enthousiast en dankbaar dat ik dit wel moet delen.

Als jij een succesvol bedrijf vanuit je hart wilt, dan is dit programma van Myra echt een aanrader!”

Christine Hemel

“De online trainingen zijn duidelijke video’s met concrete opdrachten. Wanneer je alles stap voor stap doorwerkt en uitvoert bouw je op een goede manier je bedrijf op.

Je ervaart dat ze alles zelf heeft gedaan en meegemaakt. Haar expertise deelt ze op een plezierige manier. 

De video’s zijn heel waardevol en zeker aan te bevelen wanneer je (startende) ondernemer bent. Ook als je al langer ondernemer bent kan Myra jouw en je bedrijf zeker op een hoger plan brengen. Mijn intuïtie om met Myra te gaan werken was goed!”

Dina van Dijk

“Ik dacht wat bij te leren over mijn community building, maar een uurtje later had ik vooral veel geleerd voor mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk.

Daarom, dank je wel om zo’n prachtig inspirerend licht te zijn voor anderen, om je verhalen te delen en zoveel meer te geven dan ik me kon voorstellen toen ik me inschreef voor je training.

Dank je wel Myra…vooral…om wie je bent! Je bent een prachtvrouw!”

Christel Vermeylen

Dit ga je leren: 

 • Het ontdekken van jou missie en het uitwerken hiervan, zodat mensen binnen 1 minuut weten wat jij doet en mond-op-mond reclame gemakkelijk verspreidt.
 • Het uitwerken van je doelgroep zodat jij weet hoe je op een gemakkelijke manier tegen ze praat en gemakkelijk verkoopt.
 • Het formuleren van jouw droomklant zodat zij zich direct aangesproken voelen en jij eerder je product of dienst verkoopt.
 • Het ontdekken van jouw droomklant waardoor jij weet waar je op in kunt spelen en ze aan kunt trekken.
 • Jouw Business Model slim & winstgevend opzetten zodat je meer vanuit rust gaat ondernemen en jouw doelen gemakkelijker behaalt.
 • Hoe je jouw website aantrekkelijk opzet waardoor mensen die op je site komen geen bezoekers blijven, maar klanten worden.
 • Hoe je online marketing acties inzet om meer omzet te genereren. Je leert hoe je marketing tools goed toepast, waardoor jouw omzet op een consistente manier bij jou binnenkomt.
 • Het maken en toepassen van een marketingkalender zodat je met een goed marketingsysteem, consistentie in je inkomen hebt. 

Het is een superleuk en waardevol programma die jou de bouwstenen van jouw bedrijf geven

Aisa Gorter Startende ondernemer

Echt een aanrader!

“Ik heb veel geleerd.Je leert stap voor stap hoe je een bedrijf opbouwt De lessen zijn heel overzichtelijk. Je ziet duidelijk welke video’s en documenten bij welke les horen. De opdrachten zijn helder en in de video’s is Myra prettig om naar te kijken en te luisteren. Myra legt alles goed uit. De lessen kan je in je eigen tempo volgen wat erg prettig. De training vind ik enorm krachtig. Hierdoor kon ik bepalen welke diensten ik ga verkopen en wie mijn ideale klant is.”

“Door de lessen in jouw Academy zag ik dat we ‘maar wat aan het doen waren.’ Dank je wel voor de vele eye openers die ons hebben doen nadenken en we ons bedrijf beter op hebben kunnen zetten.”
Christel Vermeylen

“Myra heeft een bijzondere energie waarmee ze de groep begeleidt, wat de groep veel veiligheid geeft en de leerervaring des te dieper is.”
Ummuhan Eren

“Dat vind ik zo mooi aan jou. Dat je je hart volgt. Te gek!! Daarom ben jij ‘echt’ voor mij. Een aantrekkelijke leider. Een inspirerend voorbeeld. ‘Gewoon’ omdat je doet waar je je goed bij voelt. Je hebt maar 1 leven, live it! Top lieve Myra!!”
Cynthia Kloosterman

Online programma Succesvol Ondernemen

Van €147 nu €77

 • Onbeperkte toegang tot de gehele online training
 • 25 korte trainingsvideo’s die je altijd kunt blijven bekijken
 • 25 concrete opdrachten die je direct toe kunt passen op je bedrijf  
 •  De vermelde prijzen zijn exclusief BTW.
 • Door je aan te melden voor het programma maak je het commitment om je in te zetten voor jezelf en jouw business.
 • Je realiseert je dat dit programma geen toverprogramma is en je zelf actie zult moeten ondernemen om resultaten te boeken.
 •  Je hebt er vooral heel veel zin in 🙂

“Meteen na de training ervaarde ik een rust. Ik had op de dag zelf mijn missie voor het eerst goed vormgegeven en uitgesproken. De dag erna had ik het gevoel, nu komt het goed. Ook het gevoel dat ik terug kan vallen op de goede energie en hulp van Myra geeft mij het vertrouwen in mijzelf dat ik eindelijk kan doorbreken met DAT wat ik te doen heb in dit leven, vanuit mijn Hart werken. Aan mijn missie werken. Myra is mijn coach en ik kan mij geen betere wensen.”

Herma Moolenaar

“Als startend ondernemen had ik te kampen met heel veel angsten, en ze zijn, bijna op magische wijze, grotendeels verdwenen. Jouw training heeft mij de handvatten en de kracht gegeven om écht te gaan voor mijn missie, en die vooral helder voor ogen te hebben.  Aan eenieder die dit leest: ik raad Myra van harte aan. Ze weet ondernemen vanuit je hart perfect in de praktijk te brengen, door de combinatie van business en spiritualiteit. Ze weet een goede sfeer neer te zetten, voor iedereen veilig.”

Daphne Tijsse

“Wat een lieve vrouw. Echt ondernemen vanuit je hart. Nu heb ik al een aantal jaren een goed lopend bedrijf. Ik twijfelde nog wat ik bij kon leren. Tja heel veel dus. Myra gaf duidelijke tips en tools waar ik gelijk mee aan de slag kan. Ze laat je echt zien dat de sky de limit is. Als je maar elke keer de tijd neemt om terug te gaan naar je hart. Voelt het nog goed wat je doet Ze leert je daarin om acties te ondernemen die niet ingewikkeld zijn maar wel doeltreffend. Dus vanuit mijn hart bedankt.“

Petra van Noort-van Riemsdijk

Ik kijk er heel erg naar uit om jou verder te mogen helpen met winstgevend online ondernemen. Niet zomaar online ondernemen, maar ondernemen vanuit je hart.
Liefs Myra
(Voor vragen mag je me altijd mailen: info@happysinglemoms.nl)