Super leuk Sinterklaascadeau: DohVinci Spotlight Spin Studio
01 december 2015 
4 min. leestijd

Super leuk Sinterklaascadeau: DohVinci Spotlight Spin Studio

Wauw, wat een bofkont is ze, mijn elfjarige dochter! Ze mocht het prachtige speelapparaat “DohVinci Spotlight Spin Studio” van Hasbro testen voor Happy Single Moms.

De ‘DohVinci Spotlight Spin Studio’ is met recht een blits kado voor creatieve meiden: lekker veel en felle kleuren, een draaiend tableau, verlichting voor special effects en heel veel mogelijkheden. Je kunt platte kunstwerken maken, en 3D-modellen, er zit van alles in het pakket.

Op YouTube vonden we een filmpje dat heel duidelijk laat zien wat erin zit: 

Leuk, want op Youtube vonden we meteen veel meer mogelijkheden. Allerlei jonge meisjes die laten zien hoe zij hun spulletjes pimpen met dit materiaal. De ‘DohVinci Spotlight Spin Studio‘ is een soort basispakket, en je kunt er veel meer mee. Google maar eens. Je kunt bijvoorbeeld ook je eigen spulletjes (bijvoorbeeld opbergdoosjes) decoreren met dit materiaal.

Dat ziet er wel spectaculair uit! Een blits kado voor creatieve meiden dus.

Tja en is het alleen voor meiden…? Mijn zoon van 7 jaar vond het “stiekem” ook gaaf, het is ook niet al te ‘roze’. Maar voor hem was het uiteindelijk teveel gepriegel. Je moet die klei uit de tubetjes in het knijpding zien te krijgen en dat vergt wat handigheid. Het spuiten gaat ook niet meteen mooi recht en netjes en dat is zeker voor jonge kinderen wellicht een beetje frustrerend. Maar nu we het wat langer hebben snap ik dat het er een beetje bijhoort, wat geklieder in blits kado 2het begin. Niet opgeven! Blijven oefenen! Voor de elfjarige was het ook niet meteen makkelijk, je moet hier handigheid in krijgen wil je het zo mooi krijgen als de meisjes op Youtube in hun filmpjes laten zien.

Eerlijk gezegd had ik, toen de doos openging, aanvankelijk even niet terug van alle toeters, bellen en batterijen. Het kostte even voor ik zag wat je hiermee echt kunt en waarom dit leuk is.

Een blits kado voor creatieve meiden. Goede kleuren, kloppend concept: het is makkelijk materiaal om mee te decoreren en daar worden veel jonge meiden blij van!

De ‘Dohvinci Spotlight Spin Studio’ is geen standaard stuk speelgoed-op-batterijen. Het is materiaal waar je iets van maakt, ik zou het eerder als knutselmateriaal categoriseren.

In elk geval: de Sint heeft dit jaar een paar makkelijke hits op de lijst. Een doosje om te decoreren van een blits kado 1woonwinkel, wat bling-stickers om op te plakken en een setje extra kleuren klei van DohVinci, zodat het echte werk kan gaan beginnen!

Dit is supermateriaal voor van die dagen waarop je liever binnen blijft. Je kunt eventueel nog wat meer klei en een extra knijpertje kopen en een vriendinnetje uitnodigen. Ze zijn er gegarandeerd een hele dag zoet mee en ze zullen er nog veel plezier van hebben met alle spulletjes die later in zo’n doosje gaan!

Nou… wij voelen ons alsof Sint al even is langsgekomen. Dankjewel Hasbro dat we dit mochten uittesten. Mijn dochter gaat hier zeker nog plezier van hebben.

Groetjes, Marlies

Over de schrijver
Reactie plaatsen