Super leuk Sinterklaascadeau voor meisjes!
26 november 2015 
5 min. leestijd

Super leuk Sinterklaascadeau voor meisjes!

Een super leuk Sinterklaascadeau voor meisjes: De Nerf Rebelle!

Vorige week kreeg mijn dochter het geweldige nieuws dat ze de “Nerf Rebelle” cadeau zou krijgen! Natuurlijk hebben we meteen een vriendinnetje gebeld en hebben we het weekend “boogspelen” gehouden. De meiden hebben de dagen af geteld tot het zover was! 

Nerf RebelleZe hadden de Nerf Rebelle al vaak in de winkel zien liggen, het trekt met haar blitsende logo dan ook direct de aandacht van menig stoer meisje. Ik kan me van vroeger nog wel herinneren dat pijl-en-boogachtig speelgoed meer voor jongens was, maar deze collectie is in de kleuren roze en paars, dus perfect voor meisjes.

Mijn dochter ontving de “Nerf Rebelle Arrow Revolution Bow” en de “Nerf Rebelle Strongheart Bow” (ik heb de namen ook niet bedacht, haha). Deze zijn perfect voor meisjes vanaf 8 jaar.  Toen de meiden het cadeau openmaakten, waren ze beide verrast van beide imposante stukken speelgoed.

Als moeder zijnde kan ik zeggen, elk meisje dat haar mannetje wil staan‚ zal staan trappelen bij het zien van deze grote verpakkingen.

En thuis heb ik zo’n meisje! Zodra zij Nerf Rebelle hoort en ziet maakt haar hart al extra sprongetjes want stoer sNerf Rebellepeelgoed is wel aan haar besteed. Wat een verwennerij dat juist zij de twee nieuwe bogen mocht uittesten. Samen met haar BFF trokken wij er op een zonnige zondag op uit.

Het bereik van de bogen belooft wat! En dan is het moeilijk om in de binnenstad waar wij wonen een geschikte plek te vinden. De gemeente heeft het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in speelmogelijkheden voor kinderen en zo gaan de twee dames helemaal los in een groot park van Jantje Beton.

De Nerf Rebelle Arrow Revolution Bow kan niet direct gebruikt worden. Door een paar simpele schroevendraai handelingen van een ouder is de Pijl & Boog klaar voor gebruik.

Hij is groot. En zwaar! En daardoor super interessant voor de meiden!

Nerf RebelleEr zit een draaiende pijlhouder op waar je als achtjarig meisje nog best eens ruzie mee kan krijgen, maar dat maakt de uitdaging eigenlijk wel leuk. Het is flink oefenen geblazen om de pijl van deze pijlhouder‚ in de schacht en vervolgens in de boog te krijgen. Maar oefening baart kunst, en deze meiden geven niet op! 

De pijl & boog ziet er stoer uit en voelt als een echte pijl & boog. Als de pijl wegschiet‚ hoor je een piepend geluid wat voor de meiden voelt als snelheid. Maar als je een bereik van 27 meter wilt halen‚ zoals de verpakking belooft‚ dan zal je toch echt een geoefende gebruiker moeten zijn. Wij blijven oefenen! 

De handelingen die gedaan moeten worden om de vier darts weg te laten schieten kosten veel minder moeite dan bij de eerder genoemde Nerf Rebelle Arrow Revolution Bow . Er is veel eerder resultaat te zien. Het is jammer dat er niet meer dan 4 darts te gebruiken zijn in één houder. De darts vliegen als een speer door de lucht. Snel en hard, de meiden vinden het geweldig.

Wel was het flink zoeken in het groene gras naar de weggeschoten pijltjes, maar wat een lol hadden de meiden erom.

Ook mochten we de  Nerf Rebelle Strongheart Bow testen! Op één pijltje‚ de zogenoemde Message Dart‚ staat een geheime boodschap. Deze is alleen zichtbaar als je hem in de speciale bijgeleverde decoder schuift. Enorm leuk idee. De boodschap is wel in het Engels, dus je zult als ouder wat vertaalwerk moeten doen. 

Nerf RebelleDoordat de Nerf Rebelle Strongheart Bow makkelijker in gebruik is‚ ontstaan er leuke achtervolgingen met veel lachsalvo’s. Als twee echte vechtersbaasjes rennen mijn dochter en haar vriendinnetje achter elkaar.

De Nerf Rebelle staat! Het is speelgoed waar je als stoer meisje niet omheen kan.

Met Sinterklaas en Kerst voor de deur kan ik mij voorstellen dat dit speelgoed op het verlanglijstje komt te staan. Klaar om nog meer superhelden over het grote groene speelveld te zien rennen!

Review van de Nerf Rebelle Arrow Revolution Bow & Nerf Rebelle Strongheart Bow door de dochter van blogster Sigrid. 

Over de schrijver
Reactie plaatsen